Overlijden melden

Overlijden melden

9,8 (100+ klantbeoordelingen)


Overlijden melden

Pakket Stille uitvaart

Indien er een dierbare is overleden, is het belangrijk om eerst telefonisch contact op te nemen met één van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar op het nummer . Na het gesprek kunt u het overlijden doorgeven via het formulier hieronder. Op deze manier kunnen wij u direct ondersteunen en begeleiden in deze moeilijke tijd.

Het doorgeven van het overlijden via het formulier zorgt ervoor dat wij snel alle benodigde informatie hebben om de uitvaart te organiseren. Zo kunnen wij samen met u de wensen en voorkeuren van de overledene in kaart brengen en deze op een persoonlijke en respectvolle manier vormgeven. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met uw eigen wensen en mogelijkheden.

Onze uitvaartleider zal u gedurende het hele proces ondersteunen en adviseren. Van het kiezen van de juiste locatie tot het samenstellen van een passend afscheid, wij zijn er om u te helpen. Zo kunt u zich volledig richten op het rouwproces en het afscheid van uw dierbare.

Belangrijk om te weten:

Belangrijk om te weten:

  • U vult het formulier in na contact te hebben gehad met één van onze medewerkers.
  • U kunt de gekozen opties altijd later nog wijzigen. Neem daarvoor contact met ons op.
Melden MAIN

In deze stap voorziet u ons van meer informatie over uw overleden dierbare.

In deze stap voorziet u ons van meer informatie over de doodsoorzaak.

In deze stap vertelt u ons meer over uzelf, als opdrachtgever.

In deze stap stelt u de uitvaart samen.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Bekijk hier de pakketten. Een begrafenis is in de regel € 800,- duurder in verband met onder andere de kosten van het graf.

Pakket Stille uitvaart

Onze uitvaartondersteuners zorgen voor het gehele proces, zoals het ophalen en verzorgenden van de overledene. Uw dierbare wordt overgebracht naar één van onze locaties. Daar is een verzorgingsruimte en een professionele koeling op een veilige plaats.

Onze zorgmedewerkers verzorgen de kleding van de overledene. Vaak blijkt kleding te krap of juist te wijd te zijn, in dat soort gevallen passen onze zorgmedewerkers de kleding aan (knippen / bewerken van de kleding).

Om de prijzen verantwoord te houden wordt de overledene gecremeerd bij een crematorium waarmee wij afspraken hebben gemaakt.

Na de crematie dient het as rechtswege vier weken bewaard te worden door het crematorium, waarna u het as mag ophalen bij het crematorium.

In het pakket Stille uitvaart maken wij gebruik van een ambachtelijk houten eco-opbaarplank. Dit is een goedkoper ecologisch alternatief voor onze ambachtelijke houten uitvaartkisten.

Pakket Bescheiden uitvaart

Onze uitvaartondersteuners zorgen voor het gehele proces, zij ondersteunen u in een moeilijke en hectische tijd. Zij zorgen voor de overledene tot aan de daadwerkelijke dag van de crematie.

Om het afscheid betaalbaar te houden, wordt de overledene gecremeerd bij een crematorium waarmee wij afspraken hebben gemaakt.

Na het overbrengen kleden onze medewerkers uw geliefde aan en verrichten zij de basiszorg.
Hierna wordt de overledene in de uitvaartkist gelegd en geplaatst in de centrale koeling.

Na de crematie dient u vier weken te wachten, waarna u het as mag ophalen bij het crematorium.

Pakket Afscheid Dichtbij

Om het afscheid voor uw nabestaanden betaalbaar te houden, wordt de overledene gecremeerd bij een crematorium waarmee wij afspraken hebben gemaakt.

Bij pakket Afscheid Dichtbij komt ons zorgteam op de dag van overlijden uw dierbare thuis verzorgen, de overledene kleden en in de uitvaartkist leggen. Bij dit pakket is een ambachtelijke houten eco-uitvaartkist inbegrepen.

Bovendien verzorgen wij de koeling en de opstelling van de opbaring bij u thuis. De complete opbaring is inclusief één thuiscontrole tussen de dag van opbaring en de dag van het werkelijke afscheid (binnen de wettelijke norm van 6 werkdagen). Regelmatig zal er telefonisch contact zijn aangaande de voortgang van de opbaring.

Medewerkers van onze afdeling Online & Tech helpen u bij het samenstellen van een digitale rouwkaart welke u ter kennisgeving van het overlijden digitaal aan uw bekenden kunt sturen.

Ook maken wij een speciale digitale condoleancepagina aan voor u. Familie, vrienden en kennissen kunnen op die wijze heel gemakkelijk online de nabestaanden condoleren.

Op de dag van het werkelijke afscheid brengt onze zorgmedewerker uw dierbare in een nette staatiewagen naar het crematorium.

Pakket Complete uitvaart

Afgezien van het dagelijkse contactmoment met de uitvaartverzorger regelen wij;

de crematie, levering van een uitvaartkist met satijnen binnenbekleding, het kleden en verzorgen van uw dierbare, koeling, overbrenging door twee medewerkers, een afscheidsdienst bij een afscheidslocatie, catering, drukwerk, aangifte overlijden en een luxe rouwauto.

Samen met de uitvaartverzorger maakt u mooie herinneringen. Elke dag contact zorgt ervoor dat de uitvaart de vorm krijgt die de overledene en de nabestaanden voor ogen hebben. Een gedreven team van uitvaartspecialisten zorgt ervoor dat alles loopt zoals het hoort.

Na de crematie dient u 4 weken te wachten, waarna u het as mag ophalen bij het crematorium.

Plaats hier uw handtekening

Snel naar:

Snel naar:

Bel ons, dag én nacht:

Bel ons, dag én nacht: