Overledene in de kist leggen

Dit regelen wij voor u voor-, tijdens- en na de uitvaart.

Overledene in de uitvaartkist leggen

Zodra een dierbare is komen te overlijden heeft u in eerste instantie contact met één van de uitvaartleiders. U kunt alle wensen en afspraken met hem of haar bespreken. Zodra de afspraken vast staan geeft u de melding van overlijden via deze website door aan onze medewerkers. Vanaf pakket Bescheiden uitvaart leveren wij een basis deluxe uitvaartkist. De zorgmedewerkers die voor de overbrenging zorgen, nemen voor het transport direct de uitvaartkist mee. Deze kist is zowel geschikt voor een begrafenis als een crematie.

Standaard basis deluxe uitvaartkist

Vanaf pakket Bescheiden uitvaart leveren wij een basis deluxe uitvaartkist. Dit is een volwaardige uitvaartkist met een hoogwaardige afwerking. Deze uitvaarkist is dankzij zijn natuurlijke materialen geschikt voor zowel een crematie als begrafenis.

Kisten voor crematie en begrafenis

Voor een begrafenis worden er andere regels gesteld aan de kwaliteit van de uitvaartkist. Heeft u gekozen voor een begrafenis, bespreek dan met onze uitvaartleider welke kist er gebruikt kan worden. Doorgaans voldoet onze standaard uitvaartkist.

Leveren van een passende uitvaartkist

Wij leveren direct uit eigen voorraad 100+ soorten uitvaartkisten en uitvaartmanden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte uitvaartkisten en Amerikaanse uitvaartkisten. Wij kunnen vanaf 2022 ook kisten leveren in een unieke kleur.

uitvaartkist basis deluxe

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.