Vervoer van de overledene

Vervoeren van uw overleden dierbare op de dag van de uitvaart.

Vervoer overledene op de dag van de uitvaart

Op de dag van de uitvaart dient uw overleden dierbare te worden vervoerd naar het crematorium. Onze medewerkers van Verzorging & Overbrenging verzorgen de rit vanaf het centrale verzorgingspunt naar het crematorium. Voor het vervoer maken wij gebruik van onze eigen luxe verzorgingsbussen. Wij verzorgen dit allemaal zelf, eigen wagens, eigen medewerkers.

Vervoer met een verzorgingsbus

Op de dag van de uitvaart zorgen de medewerkers van Verzorging & Overbrenging voor het vervoer van uw overleden dierbare. Hij of zij zal dan vanuit ons verzorgingspunt naar het crematorium worden getransporteerd.

Eigen wagens & chauffeurs

Wij beschikken over een eigen team van 10+ medewerkers, speciaal voor het overbrengen en verzorgen van overledenen. Speciaal daarvoor hebben wij een aantal speciaal daarvoor geprepareerde verzorgingsbussen.

Groot aanbod van staatsiewagens

Naast de verzorgingsbussen kunt u ook gebruikmaken van onze nieuwe Volvo lijkenwagens. Bij het Complete pakket zit deze wagen met chauffeur inbegrepen, bij de goedkopere pakketten kunnen deze wagens ook worden ingezet, vraag ernaar bij de uitvaartleider.

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.