Vervoer naar onze koeling

Vervoer van uw dierbare onder de juiste omstandigheden.

Vervoer van uw dierbare naar onze centrale koeling

Prijsbewuste Uitvaart blijft groeien. De vraag naar een grotere en vooral betere centrale koeling werd de afgelopen jaren steeds groter. Wij hebben daarom in 2022 besloten een nieuwe centrale koeling te laten installeren. Deze koeling bevind zich nabij het centrale verzorgingspunt. Gedurende de periode tussen overlijden en de uitvaart zorgen wij er altijd voor dat uw dierbare onder de juiste omstandigheden wordt bewaard tot aan de dag van de uitvaart.

Nieuwe centrale koeling geïnstalleerd

In 2022 is er nabij het verzorgingspunt een gloednieuw centraal koelsysteem geïnstalleerd. De nieuwe koeling zorgt ervoor dat wij altijd tot 21 overledenen kunnen koelen op de gewenste temperatuur.

De juiste klimatologische omstandigheden

Zowel tijdens het overbrengen als het vervoeren van uw dierbare van het verzorgingspunt naar de centrale koeling zorgen wij er altijd voor dat de klimatologische omstandigheden binnen de gestelde grenzen blijft.

Gespecialiseerde medewerkers

Zowel op het verzorgingspunt als bij onze centrale koeling werken gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn op de hoogte van alle regels en worden continu getraind in het verzorgen van overledenen.

Nieuwe centrale koeling bij ons verzorgingspunt

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.