Vast aanspreekpunt

Altijd een luisterend oor van een deskundige.

Vast aanspreekpunt bij het regelen van de uitvaart

Wanneer u een uitvaart wilt regelen, dan is het wel zo fijn dat er iemand is die u helpt bij het regelen van de uitvaart, advies geeft bij belangrijke vraagstukken en bereikbaar is wanneer u een steuntje in de rug nodig heeft. Dat is dan ook de reden dat u bij ons een eigen vaste aanspreekpunt krijgt. Deze uitvaartleider is direct bereikbaar. Geen lastige telefooncentrales of medewerker na medewerker aan de telefoon. Een vertrouwde stem in een moeilijke tijd. Daar staan onze uitvaartleiders voor.

Adviserende rol van de uitvaartleider

Naast het verzorgen van de uitvaart kunt u bij de uitvaartleider terecht voor vragen of opmerkingen. Hij of zij heeft een adviserende rol en kan u met alles rondom de uitvaart helpen.

Ondersteunende rol bij het rouwproces

Het verwerken van rouw kan gepaard gaan met diverse klachten en symptomen. Elk persoon ervaart dit op een andere manier. U rouwt immers anders dan een andere nabestaande. De uitvaartleider helpt u bij het verwerken.

Altijd direct bereikbaar

Het regelen van een uitvaart is niet eenvoudig. Emoties en het vele regelwerk zorgt voor veel druk bij de nabestaanden. Daarom is de uitvaartleider altijd voor u beschikbaar, ongeacht het tijdstip.

Vast aanspreekpunt Ronald Tiemes

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.