Luxe rouwauto inclusief

Vervoer van uw dierbare met een luxe Volvo lijkenwagen.

Luxe rouwauto op de dag van de uitvaart

Op de dag van de uitvaart verzorgen wij het vervoer van uw dierbare, hiervoor maken wij gebruik van ons eigen wagenpark en onze eigen chauffeurs. Wij zetten doorgaans één van onze nieuwe Volvo lijkenwagens in, één in het zwart en één champagnekleurige wagen. De laatste rit vind doorgaans plaats vanaf de locatie waar uw geliefde is opgebaard. Dat kan thuis zijn, bij een uitvaartcentrum, of bij één van onze afscheidshuizen (of het verzorgingspunt). Wij rijden daarbij rechtstreeks door naar het crematorium, waar de afscheidsceremonie zal plaatsvinden.

Eigen luxe wagenpark

Wij beschikken sinds enkele jaren over een groot wagenpark met staatsiewagens. Dit wagenpark is onlangs nog uitgebreid met een tweetal luxe Volvo lijkenwagens, één in het zwart en één in een champagne kleur.

Team van ervaren chauffeurs

Niet elke chauffeur is geschikt om met staatsiewagens te rijden. Daarom hebben wij onze chauffeurs goed getraind en hebben ze stuk voor stuk ruim voldoende ervaring. Uw dierbare is in goede handen.

Extra staatsiewagens mogelijk

Voor het vervoer op de dag van de uitvaart maken wij gebruik van onze eigen wagens en chauffeurs. Wij bieden echter ook nog 300+ andere staatsiewagens aan, met chauffeur. Altijd tegen een schappelijk tarief.

Luxe Volvo lijkenwagen bij het Afscheidshuis in Flevoland

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.