Digitale kaart opmaken

Dit regelen wij voor u voor-, tijdens- en na de uitvaart.

Opmaak van een digitale kaart

Vanaf pakket Bescheiden uitvaart verzorgen wij de opmaak van een digitale kaart. Deze kaart kan naar wens worden vormgegeven en per e-mail worden verstuurd aan andere genodigden. Onze specialisten kunnen gebruikmaken van het standaard assortiment, of een volledig unieke kaart ontwerpen. Het is verstandig dit met de uitvaartleider te bespreken, hij of zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

Digitale kaart laten opmaken

Digitale kaarten worden door ons eigen team ontworpen. De reden daarvoor is eigenlijk heel simpel. Wat anderen vaak afleveren voldoet doorgaans niet aan onze eisen. Zowel de digitale als papieren kaarten worden in huis ontworpen en verzonden.

Overig rouwdrukwerk vormgeven

Ook voor rouwbrieven, rouwkaarten met foto, dankbetuigingskaarten, uitvaartboekjes en condoleancemappen kunt u terecht bij onze medewerkers. Laat u voorlichten door de uitvaartleider, hij of zij kan u daar meer over vertellen.

Rouwadvertenties laten samenstellen

Rouwadvertenties, overlijdensberichten en familieberichten kunnen eveneens door onze specialisten worden verzorgt. Wij kunnen nagenoeg alles direct op de juiste manier aanleveren bij dagbladen, weekbladen, regionale kranten, etc.

Uitvaartleiders Erwin en Linda

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.