Regelen van de uitvaart

Samen met de uitvaartleider bij u thuis de uitvaart regelen.

Regelen van de uitvaart met de uitvaartleider

De uitvaartleider van Prijsbewuste Uitvaart staat zowel voor, tijdens als na de uitvaart voor u klaar. Hij of zij helpt u met alles wat er geregeld moet worden. Na het ontvangen van de melding van overlijden komt de uitvaartleider zo snel mogelijk bij u langs. Samen met de nabestaanden zorgt hij of zij voor de verzorging van de uitvaart. U heeft tijd om kennis te maken en de laatste wensen worden besproken. De uitvaartleider zorgt voor een bijzonder afscheid.

Uitvaartleider komt bij u thuis

De uitvaartleider komt bij u thuis of op een locatie waar u zich prettig bij voelt. U maakt kennis met de uitvaartleider, geeft eventuele wensen door en bespreekt eventueel de uitvaartverzekering.

Dagelijks contact tot aan de uitvaart

U heeft tot aan de dag van de uitvaart dagelijks contact met de uitvaartleider. Dit kan gaan over de uitvaart zelf, de rouwkaarten, bloemstukken, uitnodigen van naasten, et cetera.

Altijd beschikbaar bij vragen

De uitvaartleider is er ter ondersteuning van de nabestaanden. Hij of zij verzorgt de complete uitvaart en heeft een adviserende rol voor-, tijdens- en na de uitvaart. Heeft u een vraag, stel die dan gerust.

Uitvaartleiders Erwin en Linda

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.