Online condoleance

Online medeleven met de nabestaanden.

Online condoleance op onze website

Tegenwoordig is er online veel mogelijk, bij uitvaarten is dat net zo. Zo zorgen wij ervoor dat uw dierbare een eigen condoleanceregister krijgt op onze website. Dit is een gemakkelijke en toegankelijke manier om steun te betuigen. Mensen die de nabestaanden willen laten weten mee te leven kunnen dat via het register doen op onze site. Wij publiceren deze reacties vervolgens, na moderatie. Een extra steuntje in de rug in moeilijke tijden is nooit weg.

Eenvoudig en toegankelijk condoleren

Veel mensen hebben moeite met het condoleren van nabestaanden. Anderen kunnen niet komen, door bijvoorbeeld de afstand of fysieke problemen. Daarom bieden wij een online condoleanceregister aan. Men kan zonder moeite een bericht voor de nabestaanden achterlaten.

Mogelijkheid om terug te kijken

Nabestaanden hebben altijd toegang tot het condoleanceregister, het register is 24 uur per dag bereikbaar en goed leesbaar op zowel mobiele telefoons, tablets als desktop computers. Eventueel kunnen wij de reacties opnemen in een mooi gedrukt boekwerk.

Moderatie door onze specialisten

Onze specialisten controleren de condoleanceregisters 24 uur per dag. Eventuele reacties worden doorgaans binnen twee uur gecontroleerd en gepubliceerd. Spam (ongewenste reclame) komt er niet doorheen, daar zorgen onze experts voor.

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.