Maatwerk uitvaart

Uitvaart op maat, binnen uw budget

Maatwerk uitvaart

Maatwerk uitvaart

Uitvaart op maat, binnen uw budget

9,8 (100+ klantbeoordelingen)


Maatwerk uitvaart

Pakket Maatwerk uitvaart

Als het gaat om de kosten van een uitvaart, is het belangrijk om te beseffen dat de kosten van een uitvaart sterk afhankelijk zijn van uw persoonlijke wensen. Traditionele uitvaarten met slechts drie stukken muziek, geen speeches en een kopje koffie na afloop, nemen in populariteit af. Tegenwoordig willen we meer persoonlijkheid en unieke details in onze uitvaartceremonies.

Meer wensen betekent echter ook meer tijd en geld. Het is vaak net niet voldoende om een standaard rouwkaart te versturen; men wil vaak een persoonlijke boodschap met kleur en een foto van de overledene versturen. Tijdens de afscheidsceremonie worden foto’s en filmpjes getoond en wordt er live muziek ten gehore gebracht en na afloop is er vaak een informeel samenzijn met een borrel en een hapje. Het regelen van zo’n complete uitvaart neemt veel tijd in beslag.

Hoe meer extra wensen u heeft voor uw uitvaart, hoe hoger de kosten zullen zijn. Het is daarom belangrijk om uw wensen goed te bespreken met uw naasten en een realistisch budget vast te stellen. Dit kan voorkomen dat u of uw nabestaanden voor onverwachte kosten komen te staan.

Maar onthoud ook dat een uitvaart niet alleen een financiële kwestie is. Het is een belangrijke gelegenheid om afscheid te nemen van een dierbare en het verdriet te verwerken. Het is daarom essentieel om uw uitvaartwensen te bespreken met uw naasten.

Vraag gerust een offerte aan. In 90% van de gevallen valt de totale som bij ons gunstiger uit dan bij welke andere uitvaartverzorger dan ook.

Daarom Prijsbewuste Uitvaart:

Daarom Prijsbewuste Uitvaart:

  • Altijd een persoonlijke uitvaart tegen de scherpste prijs.
  • Maatwerk binnen uw budget altijd mogelijk.
  • U kunt onze medewerkers dag en nacht bereiken.
  • Wij zijn een familiebedrijf, wij verzorgen de gehele uitvaart zelf.
  • U krijgt een vast contactpersoon toegewezen.

In 3 stappen uw uitvaart helemaal geregeld.

In 3 stappen uw uitvaart helemaal geregeld.

Bel onze medewerkers op (24/7)

Bel onze medewerkers op (24/7)

U krijgt meteen een medewerker aan de telefoon. Zij bespreken de uitvaart met u. De medewerker kan alles vragen over onze diensten direct beantwoorden.

Geef het overlijden of de voormelding door

Geef het overlijden of de voormelding door

Wilt u een overlijden doorgeven, of een voormelding van overlijden aan ons doorgeven. Dat kan online.

Overlijden doorgeven
Voormelden overlijden

Wij verzorgen uw uitvaart

Wij verzorgen uw uitvaart

Alles ingevuld, dan gaan wij voor u aan de slag. Wilt u nog wat wijzigen of heeft u nog vragen. Neem gerust contact met ons op . Wij staan 24/7 voor u klaar.
Is dit pakket niet precies wat u zoekt. Vraag dan hier een offerte aan. Heeft u nog vragen, bel ons dan op , stuur een WhatsApp naar 06-38525251 of stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Duidelijk over tarieven

Duidelijk over tarieven

Elke uitvaartondernemer hanteert een aannametarief voor het regelen van een uitvaart. Dit tarief kan per ondernemer verschillen, maar veel ondernemers brengen ook extra kosten in rekening in de vorm van provisie op geleverde diensten.

Maar waarom zou een uitvaartondernemer extra inkomsten genereren door provisie te berekenen over geleverde diensten? Deze extra kosten zijn vaak niet transparant en duidelijk voor de klant, terwijl deze wel betaald moeten worden. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen om geen extra kosten te berekenen voor de geleverde diensten.

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten inzicht hebben in de kosten en weten waar ze aan toe zijn. Daarom werken wij met duidelijke tarieven en brengen wij geen onverwachte kosten in rekening. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Bij Prijsbewuste Uitvaart vinden we het belangrijk dat onze inkomsten bijdragen aan een betere wereld. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Maar we doen nog veel meer, omdat we ons willen verzekeren van een goede toekomst.

We hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zetten ons dan ook actief in voor een duurzamere toekomst. Zo hebben we bijvoorbeeld in 2022 ons CO2-doel voor 2024 al behaald en streven we ernaar om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u helpen?

Mocht dit toch niet helemaal zijn wat u zoekt, dan kunt u binnen 2 minuten een vrijblijvende kostenopgave bij ons aanvragen. Neem gerust contact met ons op:

Bel ons geheel vrijblijvend op of vraag een offerte aan via onze website. U kunt deze pagina ook afdrukken.

Wij staan graag voor u klaar en helpen u graag verder bij het vinden van het juiste pakket, een pakket wat aansluit bij uw wensen en behoeften.