Maatwerk uitvaart

Een uitvaart exact zoals u dat wenst, binnen uw budget.

Direct hulp nodig?

Bel ons meteen, u krijgt direct een medewerker aan de telefoon. 24 uur per dag.

Maatwerk uitvaart binnen uw budget

Regelmatig krijgen wij vragen naar maatwerk uitvaarten. Uitvaarten waarvan de onderdelen niet direct overeenkomen met onze standaard pakketten. Net even wat anders, uitbundiger of uitgebreider. Uiteraard kunnen wij ook maatwerk uitvaarten verzorgen, vaak kan dit binnen het door u gestelde budget. Dit is voor ons dagelijkse kost. Wij kennen geen “Nee!”. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Een adviesgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Een pakket kiezen?

Direct weten wat een uitvaart kost? Geen probleem. Met onze keuzehulp krijgt u direct inzicht in onze producten, diensten en gehanteerde tarieven.

Direct vrijblijvend advies?

3 van onze uitvaartleiders

U wilt meer informatie over onze diensten? Geen zorgen. Wij adviseren u kosteloos en geheel vrijblijvend. Stel direct uw vragen aan onze experts.

live band tijdens de uitvaart

Wat is er allemaal mogelijk?

Een uitvaart op maat, is niets anders dan tegemoet komen aan uw wensen. Zo is bijna elke uitvaart wel op maat gemaakt. Onze pakketten bestaan uit enkele standaard onderdelen, dat doen wij bewust, zo kunnen wij namelijk tegen een schappelijk tarief uw uitvaart verzorgen.

Wanneer u meer wensen heeft, dan is een maatwerk uitvaart altijd mogelijk. Een aparte locatie voor het afscheid? Een unieke staatsiewagen? Een lopend buffet in plaats van een koffiekamer? Een levende uitvaartkist in plaats van een standaard uitvaartkist? Een live band laten optreden in plaats van een standaard muziekstuk? Alles is mogelijk en wij zeggen eigenlijk nooit nee.

Eigenlijk kan het dus niet gek genoeg. Een uitvaart samenstellen die eer doet aan het leven van uw dierbare, dat kan, ongeacht de eisen of het gestelde budget.

Hoe berekenen wij de kosten?

Wij rekenen doorgaans een vast tarief voor onze diensten, ook voor extra diensten zoals het opvragen van verzekeringspolissen of het verzorgen van de aangifte van overlijden gebruiken wij standaard tarieven.

De overige kosten worden één op één door ons aan u doorberekend. De totaalprijs voor het afhuren van een restaurant of de favoriete kroeg van uw dierbare rekenen wij altijd één op één door.

Op deze manier kunnen wij op een transparante wijze een offerte samenstellen. Geen verrassingen, niet vooraf en niet achteraf. U weet precies waar u aan toe bent. Het is een kwestie van alle posten bij elkaar tellen en onze vaste tarieven daaraan toevoegen.

Kosten berekenen van een maatwerk uitvaart
Uitvaartleiders Erwin en Linda

Vrijblijvend het gesprek aangaan

Is uw dierbare reeds overleden, dan kunt u 24 uur per dag met ons contact opnemen via telefoonnummer 085 – 4851452 of via WhatsApp op 06-38525251. U krijgt direct één van onze medewerkers aan de telefoon. Zij zullen u geheel vrijblijvend van informatie voorzien.

Wanneer uw dierbare nog niet is komen te overlijden, dan kunt u het contactformulier gebruiken of tijdens kantooruren een maatwerk uitvaart aanvragen via telefoonnummer 085 – 4851452. Eén van onze uitvaartleiders kan vervolgens samen met u kijken naar de mogelijkheden. Na afloop van het gesprek zal hij of zij u kosteloos en geheel vrijblijvend voorzien van een offerte voor het maatwerk uitvaart.

Contact opnemen

Bel ons (dag en nacht)

  • Altijd beschikbaar

App ons (dag en nacht)

  • Altijd beschikbaar

Stuur een mail

  • Antwoord binnen 24 uur

Contactformulier

  • Antwoord binnen 24 uur
Contactformulier
×