Luxe condoleance map

Een luxe map waarin condoleances worden verzameld.

Luxe condoleance map op de dag van de uitvaart

Bij Prijsbewuste Uitvaart bieden wij kosteloos een aantal manieren om anderen de mogelijkheid te bieden om condoleances achter te laten. Eén daarvan is de online condoleance mogelijkheid. De andere manier is door gebruik te maken van de luxe condoleance map. Deze map ontvangt u op de dag van de uitvaart van de uitvaartleider. U kunt de map gebruiken om de genodigden de mogelijkheid te bieden om condoleances achter te laten. Een waardevol document voor later, wanneer u herinneringen wilt ophalen.

Luxe uitgevoerde condoleance map

Op de dag van de uitvaart ontvangt u van de uitvaartleider een luxe condoleance map. Deze map is gemaakt van stevig materiaal en kan de tand des tijds goed doorstaan.

Map gebruiken tijdens de uitvaart

De condoleance map wordt doorgaans gebruikt tijdens de uitvaart. Eventuele genodigden kunnen de map gebruiken om condoleances over te brengen aan de direct nabestaanden.

Terugkijken op de dag van de uitvaart

Berg de condoleance map goed op. De map met condoleances kan altijd helpen bij het ophalen van herinneringen. Een waardevol document om uw dierbare te kunnen eren.

Luxe uitgevoerde condoleance map

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.