HomePakkettenIngetogen uitvaartUitbreidingen

Uitbreidingen

Meer gemak in een hectische periode. Het pakket kunt u uitbreiden met deze diensten.

Uitbreidingen2022-06-01T06:32:33+00:00

Zonder zorgen een uitvaart verzorgen. Kies zelf een pakket en kies voor aanvullende diensten zodat de uitvaart precies naar wens is. Bijvoorbeeld een milieuvriendelijke variant van het gekozen pakket of het laten verzorgen van de aangifte van overlijden. De uitbreidingen geven de uitvaart extra glans.

Verzorgen van de aangifte van overlijden

Na het overlijden van een dierbare dient daarvan melding te worden gemaakt bij de gemeente. Hiervoor heeft u een A- en B-verklaring nodig, deze ontvangt u van de behandelend arts of lijkschouwer. Kiest u voor deze uitbreiding dan verzorgen onze medewerkers de aangifte van overlijden.

Opvragen polissen bij de verzekeraar

Vaak is het niet geheel duidelijk of iemand een uitvaartverzekering heeft afgesloten. Ook is vaak niet duidelijk om wat voor verzekering het gaat en bij welke verzekeringsmaatschappij de verzekering is ondergebracht. Onze medewerkers kunnen de polis(sen) voor u opvragen.

Verwijderen van een pacemaker of ICD

Vanuit de wetgeving en milieutechnisch oogpunt is het verplicht een pacemaker of icd te laten verwijderen nadat iemand is overleden. Dit is een invasieve handeling en dient te worden verricht door iemand die daarvoor is getraind. Dit kunnen wij voor u verzorgen.

Milieuvriendelijke variant van dit pakket

Wie milieubewust en natuurvriendelijk geleefd heeft wil vaak ook op een milieuvriendelijke manier afscheid nemen. Kiest u voor deze uitbreiding dan zorgen wij ervoor dat alle onderdelen van de uitvaart zo worden aangepast dat de milieuvoetafdruk zo klein mogelijk blijft.

Hulp van een extra medewerker

Doorgaans heeft u geen tweede medewerker nodig, er zijn echter uitzonderingen. Buiten kantoortijden en wanneer uw overleden dierbare zwaarder is dan 100 kilo komen wij uw dierbare wel ophalen met twee medewerkers. Dit zorgt ervoor dat het voor onze medewerkers nog te behappen is.

Een goedkope uitvaart kan ook uniek en persoonlijk zijn

Een uitvaart regelen geeft veel zorgen. U dient met veel dingen rekening te houden, maar u wilt ook rouwen. Wij kunnen daarin veel voor u betekenen, ook wanneer u een beperkt budget heeft. Vul het aanvraagformulier in en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

Vrijblijvende prijsopgave

Veel gestelde vragen

Mogen jullie mijn uitvaart regelen?2022-03-18T07:21:58+00:00

Bent u verzekerd bij Yarden, Dela of Monuta, dan kunt u gewoon bij ons terecht. Uw verzekering dekt de door ons gemaakte kosten.

Kan ik wensen vooraf laten vastleggen?2022-03-18T07:21:46+00:00

Wilt u vooraf uw wensen vastleggen? Maak dan gebruik van onze gratis wilsbeschikking. Neem contact op met onze medewerkers, zij sturen u deze toe.

Houden jullie rekening met Corona?2022-03-18T07:21:33+00:00

Bij alle te leveren diensten houden wij rekening met de actuele Corona maatregelen. Heeft u vragen omtrent deze maatregelen, neem dan gerust contact op.

Kan ik het pakket ook aanpassen?2022-03-18T07:21:20+00:00

Met de uitvaart pakketten hopen we u een gezonde basis te bieden. Uiteraard is er veel mogelijk. Bespreek het gerust met onze medewerkers. “Nee” kennen wij niet.

Ontvang ik later nog facturen?2022-03-18T07:21:06+00:00

U ontvangt een factuur zoals u met ons bent overeengekomen. Afgezien van de consumpties (nacalculatie) zijn alle tarieven op voorhand duidelijk en transparant.

Verzorgen jullie ook aangifte overlijden?2022-03-18T07:20:51+00:00

Bij enkele pakketten verzorgen wij inderdaad aangifte van overlijden. Bij de meeste pakketten zit het er echter niet bij inbegrepen. Dit is een extra service.