Directe overbrenging

Overbrengen van uw dierbare, ongeacht het tijdstip.

Directe overbrenging van uw dierbare

Bij het overlijden van een dierbare komt nogal wat kijken. De eerste stap in het verzorgen van een uitvaart is het inschakelen van een uitvaartleider. Hij of zij zorgt er vervolgens voor dat uw dierbare wordt overgebracht naar ons centraal gelegen verzorgingspunt. De lichamelijke verzorging en het aankleden vind op het verzorgingspunt plaats. De medewerkers van Overbrenging & Verzorging staan garant voor het tijdig vervoeren van uw dierbare. Dit doen zij ongeacht het tijdstip of de locatie waar uw dierbare is komen te overlijden.

Overbrenging ongeacht het tijdstip

Uw overleden dierbare wordt direct na de melding overgebracht naar ons centrale verzorgingspunt. Het inschakelen van de medewerkers kan 24 uur per dag, zij staan direct klaar wanneer er een melding binnenkomt.

Overbrenging met twee verzorgers

Het overbrengen van uw dierbare wordt ongeacht het tijdstip of de locatie standaard door twee medewerkers uitgevoerd. De medewerkers van Overbrenging & Verzorging verzorgen uw dierbare vervolgens op het verzorgingspunt.

Gebruik van luxe verzorgingsbussen

Voor het overbrengen maken wij gebruik van luxe uitgevoerde verzorgingsbussen. Deze zijn van alle gemakken voorzien en hebben een behouden uiterlijk.

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.