Crematorium naar onze keuze

Altijd een crematorium passend bij het door u gekozen uitvaart pakket.

Crematorium naar onze keuze

Wanneer u kiest voor een uitvaart pakket met een beperkt budget, dan bepalen wij waar de crematie zal plaatsvinden. Dit heeft alles te maken met de tarieven die vaak door crematoria in rekening worden gebracht. Zo bent u bij de bekende grotere uitvaartbedrijven al snel enkele duizenden euro’s kwijt aan het afhuren van de zaal en het daadwerkelijk cremeren van uw geliefde. Ook wanneer u kiest voor een crematie bij een grotere partij, zal uw dierbare vaak niet direct worden gecremeerd na de afscheidsdienst. Daarom hebben wij ervoor gekozen dit te verzorgen buiten de aanwezigheid van nabestaanden, bij een crematorium van onze keuze.

Locatie van het crematorium

Afhankelijk van de plaats waar uw dierbare is komen te overlijden plannen wij de crematie in bij het dichtstbijzijnde crematorium waar wij prijsafspraken mee hebben gemaakt. De uitvaartleider kan u hier meer informatie over geven, neem daarom gerust contact op.

Daadwerkelijke crematie

Zodra u de melding overlijden hebt gedaan, zorgt de uitvaartleider ervoor dat uw dierbare wordt meegenomen in de planning van het door onze gekozen crematorium. U ontvangt vooraf de locatie, datum en tijdstip waarop uw dierbare zal worden gecremeerd.

Ophalen van het as van uw dierbare

Is uw dierbare al gecremeerd, dan kunt u er vanuit gaan dat het as van de overledene na grofweg 30 dagen mag worden opgehaald. Het crematorium moet van overheidswege het as van uw geliefde minstens een maand veilig bewaren. Zij maken vervolgens met u de afspraak wanneer het as kan worden opgehaald.

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.