Complete uitvaart € 3999,-

Een complete uitvaart voor maximaal 50 genodigden.

Direct hulp nodig?

Bel ons meteen, u krijgt direct een medewerker aan de telefoon. 24 uur per dag.

Complete uitvaart

Wilt u een complete uitvaart laten verzorgen voor 50 aanwezigen, dan is dit pakket ideaal. De uitvaartverzorger verzorgt de gehele uitvaart, inclusief afscheidsceremonie bij een afscheidslocatie bij u in de buurt. Twee medewerkers zorgen voor het overbrengen van uw dierbare en op de dag van de uitvaart wordt uw dierbare met een luxe staatsiewagen vervoert. Externe kosten, bijvoorbeeld Gemeentelijke kosten bij een begrafenis, zijn niet inbegrepen.

Een pakket kiezen?

Direct weten wat een uitvaart kost? Geen probleem. Met onze keuzehulp krijgt u direct inzicht in onze producten, diensten en gehanteerde tarieven.

Direct vrijblijvend advies?

3 van onze uitvaartleiders

U wilt meer informatie over onze diensten? Geen zorgen. Wij adviseren u kosteloos en geheel vrijblijvend. Stel direct uw vragen aan onze experts.

Wat is pakket Complete uitvaart?

Pakket complete uitvaart is vergelijkbaar met de pakketten van Dela of Monuta.

Een complete uitvaart, inclusief luxe staatsiewagen en een afscheidsceremonie bij een afscheidslocatie bij u in de buurt.

Volledige verzorging van uw dierbare en het regelen van de digitale aangifte van overlijden. Als nabestaande hoeft u verder vrij weinig zelf te doen.

Een uitvaart in optima forma, wanneer dat is wat u zoekt, dan is dit pakket een goede keuze.U ontvangt dezelfde service, zoals u ook bij andere uitvaartbedrijven krijgt.

Elke dag heeft u contact met uw vaste aanspreekpunt en alles wordt samen met u door onze medewerkers geregeld. Een complete uitvaart maar dan betaalbaar.

Inbegrepen in pakket Complete uitvaart

Afgezien van het dagelijkse contactmoment met de uitvaartverzorger regelen wij; de crematie, levering van een uitvaartkist met satijnen binnenbekleding, het kleden en verzorgen van uw dierbare, koeling, overbrenging door twee medewerkers, een afscheidsdienst bij een afscheidslocatie, catering, drukwerk, aangifte overlijden en een luxe rouwauto.

Samen met de uitvaartverzorger maakt u mooie herinneringen. Elke dag contact zorgt ervoor dat de uitvaart de vorm krijgt die de overledene en de nabestaanden voor ogen hebben.

Een gedreven team van uitvaartspecialisten zorgt ervoor dat alles loopt zoals het hoort.

Na de crematie dient u 4 weken te wachten, waarna u het as mag ophalen bij het crematorium.

Wat kost pakket Complete uitvaart?

Een complete uitvaart is een uitvaart waarbij niets wordt overgeslagen. Wij zorgen voor uw dierbare.

Zorgen voor het overbrengen naar één van onze opbaarlocaties, het koelen, een afscheidslocatie bij u in de buurt en een luxe staatsiewagen met chauffeur.

De kosten zitten voornamelijk in de zaalhuur en crematie en ondanks die kosten kunnen wij dit pakket voor € 3999,- aanbieden.

Optionele uitbreidingen (geen verplichting)

U kunt pakket Complete uitvaart ook uitbreiden, dit is optioneel en geheel vrijblijvend. De onderstaande uitbreidingen kunnen wij u aanbieden:

  • Verzorgen van overledene samen met de familie € 99,-;
  • Aangifte van overlijden bij onnatuurlijke dood meerprijs € 99,-;
  • Opvragen polis(sen) bij de verzekeraar € 99,-;
  • Verwijderen van pacemaker of ICD € 99,-;

Contact opnemen

Bel ons (dag en nacht)

  • Altijd beschikbaar

App ons (dag en nacht)

  • Altijd beschikbaar

Stuur een mail

  • Antwoord binnen 24 uur

Contactformulier

  • Antwoord binnen 24 uur
Contactformulier
×