Catering inbegrepen

Voor elke genodigde verzorgen wij de basis catering.

Catering inbegrepen (basis)

Wij bieden bij onze grotere pakketten standaard de basis catering aan. Dit is doorgaans voldoende voor de meest gezelschappen. Het komt met enige regelmaat voor dat men helemaal geen catering wil, of ons juist verzoekt om uitgebreide catering mogelijkheden. De uitgebreide catering mogelijkheden hangen af van de locatie waar de afscheidceremonie wordt gehouden. Bij onze Afscheidshuizen kunt u kiezen uit allerlei arrangementen. Laat u daarom voorlichten door de uitvaartleider.

Basis catering bij onze pakketten inbegrepen

Bij de meeste pakketten zit basis catering inbegrepen. Men noemt dat ook wel een koffietafel. De genodigden krijgen in dit geval elk een kopje koffie of thee, eventueel aangevuld met een lekkernij.

Catering afhankelijk van de locatie

Zodra een afscheidsceremonie wordt gehouden op een externe locatie, zoals bij een crematorium, dan zijn wij vaak gebonden aan de diensten die zij aanbieden. Maakt u gebruik van één van onze Afscheidshuizen, dan zijn wij vrij in het regelen van de catering, in dat geval bestaat “Nee!” niet.

Luxe catering ook mogelijk

Met enige regelmaat vragen nabestaanden naar andere mogelijkheden van catering. Alles is mogelijk, tot een uitgebreid buffet in onze Afscheidshuizen aan toe. Dit hangt grotendeels af van de locatie, vraag daarom de uitvaartleider om meer informatie.

Koffie of thee inbegrepen bij de basis catering tijdens de afscheidsceremonie

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.