Bescheiden uitvaart € 1699,-

Een bescheiden uitvaart voor maximaal 10 genodigden.

Direct hulp nodig?

Bel ons meteen, u krijgt direct een medewerker aan de telefoon. 24 uur per dag.

Bescheiden uitvaart

Wanneer nabestaanden een intiem afscheid willen laten regelen, dan kiest men vaak voor het pakket Bescheiden afscheid. Bij dit pakket is een ambachtelijke houten uitvaartkist inbegrepen en een afscheid voor maximaal 10 genodigden in één van onze uitvaartlocaties. De afscheidslocaties zijn voorzien van enkele sfeervolle kamers waar u uw geliefde kunt herdenken.

Een pakket kiezen?

Direct weten wat een uitvaart kost? Geen probleem. Met onze keuzehulp krijgt u direct inzicht in onze producten, diensten en gehanteerde tarieven.

Direct vrijblijvend advies?

3 van onze uitvaartleiders

U wilt meer informatie over onze diensten? Geen zorgen. Wij adviseren u kosteloos en geheel vrijblijvend. Stel direct uw vragen aan onze experts.

Wat is pakket Bescheiden uitvaart?

Wilt u een afscheid laten verzorgen voor een klein gezelschap, met een beperkt budget, dan is dit pakket wellicht voor u interessant. Bij dit pakket verzorgen wij het gehele afscheid in één van onze afscheidslocaties voor maximaal 10 genodigden.

Bij het pakket Bescheiden Afscheid zal een medewerker uw dierbare met een verzorgingsbus overbrengen naar één van onze locaties. Daar zal de verzorging plaatsvinden en wordt de overledene aangekleed. Ook het moment van het afscheid vindt plaats bij één van onze afscheidslocaties. Uw dierbare wordt daarna door één van onze medewerkers overgebracht naar een crematorium.

Inbegrepen in pakket Bescheiden uitvaart

Onze uitvaartondersteuners zorgen voor het gehele proces, zij ondersteunen u in een moeilijke en hectische tijd. Zij zorgen voor de overledene tot aan de daadwerkelijke dag van de crematie.

Om het afscheid betaalbaar te houden, wordt de overledene gecremeerd bij een crematorium waarmee wij afspraken hebben gemaakt.

Na het overbrengen kleden onze medewerkers uw geliefde aan en verrichten zij de basiszorg. Hierna wordt de overledene in de uitvaartkist gelegd en geplaatst in de centrale koeling.

Na de crematie dient u vier weken te wachten, waarna u het as mag ophalen bij het crematorium.

Wat kost pakket Bescheiden afscheid?

Pakket Bescheiden afscheid is het op één na goedkoopste pakket wat door ons wordt aangeboden. Het is echter wel stukken uitgebreider.

Voor € 1699,- ontvangt u een eenvoudig afscheid, een ambachtelijke houten uitvaartkist, centrale koeling, opmaak van een digitale kaart met een link naar een digitaal condoleanceboek en vervoer van de overledene op de dag van het afscheid naar het crematorium.

Optionele uitbreidingen (geen verplichting)

U kunt pakket Bescheiden uitvaart ook uitbreiden, dit is optioneel en geheel vrijblijvend. De onderstaande uitbreidingen kunnen wij u aanbieden:

 • Verzorgen van overledene samen met de familie € 99,-;
 • Akte van overlijden, verlof aanvragen en alle documenten verzorgen ten behoeve van de uitvaart € 175,-;
 • Aangifte van overlijden bij onnatuurlijke dood meerprijs € 99,-;
 • Opvragen polis(sen) bij de verzekeraar € 99,-;
 • Verwijderen van pacemaker of ICD € 99,-;
 • Ophalen van de overledene tussen 18:00 – 08:00 € 199,-;
 • Extra medewerker bij ophalen anders dan bij een ziekenhuis € 199,-;
 • Ecologische variant van dit pakket € 199,-

Contact opnemen

Bel ons (dag en nacht)

 • Altijd beschikbaar

App ons (dag en nacht)

 • Altijd beschikbaar

Stuur een mail

 • Antwoord binnen 24 uur

Contactformulier

 • Antwoord binnen 24 uur
Contactformulier
×