Afscheidsceremonie regelen

Een afscheid voor 50 genodigden bij het crematorium zelf.

Afscheidsceremonie voor 50 genodigden

Uitzonderingen daargelaten is de groep genodigden op een uitvaart vaak helemaal niet zo groot als men vaak denkt. Regelmatig zijn het kleinere gezelschappen tot maximaal 20 genodigden. Wanneer u echter meer genodigden verwacht, dan is pakket Complete uitvaart een optie. Ruimte voor 50 genodigden en de afscheidsceremonie vindt plaats bij het crematorium zelf. Een complete uitvaart voor overledenen met veel sociale contacten of grote families.

Voldoende ruimte voor 50 genodigden

Wanneer u een uitvaart wilt laten verzorgen voor een grote(re) groep genodigden, dan is het pakket Complete uitvaart ideaal. Ruimte voor minstens 50 genodigden op een prachtige locatie.

Ceremonie bij het crematorium zelf

De afscheidsceremonie vindt plaats op het crematorium waar uw overleden dierbare zal worden gecremeerd. Op de dag van de uitvaart zorgen wij voor het vervoer met een luxe staatsiewagen naar het crematorium.

Mogelijkheid voor maatwerk

Dit pakket is uitbreidbaar, vraag gerust aan de uitvaartleider wat er allemaal mogelijk is. Er is veel mogelijk, van een uitgebreide catering tot het laten optreden van een live band.

Buitenaanzicht van het crematorium

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.