Ceremonie voor 10 genodigden

Wanneer u in een kleine besloten groep afscheid wilt nemen.

Afscheidsceremonie voor 10 genodigden

Het komt vaker voor dan u denkt, een uitvaart met een klein groepje genodigden. Niet iedereen heeft een hele grote familie of een hele grote vriendenkring. En soms wilt u het gewoon klein houden, omdat dat beter past bij de overledene. Wat hier ook aan ten grondslag ligt, een ceremonie in een huiselijke sfeer wordt vaak als zeer prettig ervaren. Onze afscheidshuizen hebben elk diverse woonkamers, elk met een andere stijl en formaat. Dit is ideaal wanneer u een afscheid wilt houden voor maximaal 10 genodigden.

Ideaal voor kleine gezelschappen

Onze Afscheidshuizen zijn ingericht met enkele woonkamers, elk met een andere stijl en formaat. De woonkamers zijn voorzien van de nodige luxe en zijn ideaal voor kleine tot middelgrote gezelschappen. Doorgaans is dit een stuk minder formeel in vergelijking met crematoria.

Alles naar wens in te richten

De woonkamers kunnen naar wens worden ingericht. Is er een bepaald thema waar de overledene zich mee bezig hield, dan kunt u de woonkamer daarop inrichten. Doorgaans kiest men voor de ruimtes zoals ze aangeboden worden, deze zijn op zich al voorzien van alles wat u maar kunt wensen.

Ook eventuele met (basis) catering

Wilt u tijdens de afscheidsceremonie gebruikmaken van de cateringmogelijkheden, neem dan contact op met de uitvaartleider, hij kan u alles vertellen over de huidige mogelijkheden.

Afscheidsceremonie bij Afscheidshuis Flevoland

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.