Aangifte van overlijden

Een belangrijke administratieve handeling.

Digitale aangifte van overlijden

De wereld staat even stil wanneer u een dierbare bent verloren. Toch moeten er in korte tijd veel beslissingen worden genomen. De uitvaartleider neemt de tijd voor u om samen alles door te nemen. Afhankelijk van het pakket waar u voor kiest, heeft u telefonisch contact of persoonlijk contact met één van onze uitvaartleiders. Dit kan op een locatie van uw wens, bijvoorbeeld bij u thuis of bij een restaurant in de buurt – een plek waar u zich prettig bij voelt. Hij of zij wordt uw vaste aanspreekpunt.

Verzorging van de overledene

De uitvaartleider zorgt direct na de melding ervoor dat er één of twee medewerkers met een verzorgingsbus naar het adres worden gestuurd. De medewerkers zorgen voor het aankleden, het transport gereed maken en het overbrengen van uw dierbare.

Opbaren van de overledene

Heeft u ervoor gekozen om uw dierbare op te baren, dan zal de uitvaartleider dit voor u verzorgen. Dit kan zowel thuis als in een uitvaartcentrum. Dit kunt u bespreken met de uitvaartleider, hij of zij zal u van de nodige informatie voorzien.

Verwerken van de laatste wensen

De uitvaartleider neemt vervolgens de uitvaartwensen met u door. Wat had de overledene graag gewild en wat willen de nabestaanden. Dit probeert hij of zij in de uitvaart te verwerken.

Uitvaartleiders Erwin en Linda

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.