Overbrengen van de overledene

Onze zorgmedewerkers staan 24 uur per dag paraat.

Overbrengen van de overledene

Het overbrengen van een overledene gebeurt met speciaal daarvoor geprepareerde verzorgingsbussen. Met het overbrengen bedoelen wij het transporteren van de overledene vanaf de plaats van overlijden naar ons centraal gelegen verzorgingspunt. Afhankelijk van het gekozen pakket komen onze zorgmedewerkers uw dierbare ophalen met de verzorgingsbus, waarna deze rechtstreeks naar de verzorgingsruimte rijden. Daar vind de basisverzorging en het aankleden plaats.

Tijdstip van het overbrengen

Voor de pakketten Stille, Bescheiden en Ingetogen Uitvaart verzorgen wij het overbrengen van uw dierbare tussen 08:00 – 17:00 uur. Tegen meerprijs kunnen wij uw dierbare buiten deze tijdstippen overbrengen. Bij het pakket Complete Uitvaart zit dit inbegrepen.

Gespecialiseerde medewerkers

Het overbrengen gebeurt met een speciaal daarvoor geprepareerde verzorgingsbus en daarvoor getrainde medewerkers. Zij weten exact hoe ze in elke situatie het beste te werk kunnen gaan. Doorgaans kunnen zij de werkzaamheden zelf voltooien.

Na het overbrengen van de overledene

Zodra uw dierbare is aangekomen bij één van onze verzorgingsruimtes, neemt de zorgmanager de taken over van de zorgmedewerkers. Hij of zij zorgt voor de basisverzorging en het aankleden.

Wat vinden klanten van Prijsbewuste Uitvaart?

Wij zijn trots op onze dienstverlening. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Die inzet heeft ervoor gezorgd dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Op Trustoo scoren wij een 10/10. Op Google scoren wij een 9,2/10.

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen verzorgen?

Wij weten het. Ontdek hier de lokale mogelijkheden en prijzen.