Werkwijze

Werkwijze

9,8 (100+ klantbeoordelingen)


Werkwijze bij het regelen van een uitvaart

Werkwijze bij het regelen van een uitvaart

Bij Prijsbewuste Uitvaart regelt u uw uitvaart eenvoudig online (maar toch met onze persoonlijke aandacht). Dit gaat snel en gemakkelijk. In een paar eenvoudige stappen bepaalt u helemaal zelf welk uitvaartpakket en welke opties het beste aansluiten bij uw wensen. Heeft u hulp nodig, wees dan gerust. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor hulp via telefoon, WhatsApp en e-mail.

Keuze maken uit onze pakketten

Keuze maken uit onze pakketten

De meeste mensen kiezen ervoor eerst te overleggen met één van onze uitvaartleiders, waarna ze vervolgens in de laatste stap bij overlijden het formulier “Overlijden melden” of ‘Voormelden van overlijden” invullen.

Opties selecteren

Opties selecteren

Selecteer de opties die passen bij uw uitvaartwensen, u ziet direct wat de uitvaart zal gaan kosten. Heeft u andere wensen, bespreek dat dan geheel vrijblijvend met onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om de uitvaart exact naar wens te maken. U kunt onze medewerkers 24 uur per dag bereiken op .

Overzicht en akkoord

Overzicht en akkoord

Op de laatste pagina van het aanvraagformulier vindt u het overzicht met een samenvatting van de aanvraag. Controleer nogmaals goed de gegevens. Alles klopt? Dan vragen wij u tot slot om akkoord te gaan met onze voorwaarden, waarna u uw aanvraag kunt bevestigen.

Contact met een medewerker

Contact met een medewerker

Zodra uw aanvraag is ontvangen zal één van onze medewerkers in geval van overlijden zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De uitvaartleider zal u vervolgens begeleiden bij het organiseren van de uitvaart.

Wilt u nog iets wijzigen?

Wilt u nog iets wijzigen?

Een wijziging kunt u telefonisch, per e-mail of via WhatsApp aan ons doorgeven. Het toevoegen of verwijderen van eventuele opties en het bijwerken van uw gegevens wordt doorgaans met de hand gedaan. Zo weten wij dat alles exact naar wens is.