Werken bij Prijsbewuste Uitvaart

Werken bij Prijsbewuste Uitvaart

9,8 (100+ klantbeoordelingen)


Wij zijn altijd op zoek naar mensen

Wij zijn altijd op zoek naar mensen

Bij Prijsbewuste Uitvaart ben je aan het juiste adres. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, inclusief eventueel een 13e maand en vakantietoeslag. Daarnaast hebben we een mooie pensioenregeling en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Maar wij begrijpen dat je keuze voor een nieuwe werkgever niet alleen afhankelijk is van de financiële voordelen. Daarom vertellen wij graag over wat Prijsbewuste Uitvaart jou nog meer te bieden heeft. Wij bieden onze medewerkers een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bovendien hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans en bieden wij diverse mogelijkheden om dit te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

Wil je graag een open sollicitatie sturen naar Prijsbewuste Uitvaart, meer informatie over tijdelijke functies ontvangen of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor Wajongers? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.