Klacht doorgeven

Klacht doorgeven

9,8 (100+ klantbeoordelingen)


Wat kunt u doen als u ontevreden bent?

Wat kunt u doen als u ontevreden bent?

Bij Prijsbewuste Uitvaart willen we onze klanten te allen tijde tevredenstellen. We doen er dan ook alles aan om onze service zo goed mogelijk te verlenen. Mocht het desondanks voorkomen dat u ergens ontevreden over bent, dan staan onze medewerkers van de klantenservice voor u klaar om het probleem op te lossen. Bekijk op onze contactpagina alle contactmogelijkheden.

Bent u na het contact nog steeds ontevreden?

Bent u na het contact nog steeds ontevreden?

Mocht u ondanks onze inspanningen alsnog ontevreden zijn, dan bieden wij de mogelijkheid om een klachtenformulier in te vullen. Uiteraard kunt ook een brief sturen naar:

Prijsbewuste Uitvaart
Ambachtshof 24
8251 KV Dronten

Wij sturen u binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging van uw klacht. Binnen 10 werkdagen kunt u een reactie van ons verwachten. Wanneer u documenten wilt meesturen ter ondersteuning van uw klacht, stuur deze dan naar de behandelaar van uw klacht. Deze zal contact met u opnemen zodra de documenten zijn ontvangen.

Wij beschouwen elke klacht als een kans om onszelf te verbeteren en onze service te optimaliseren. Daarnaast meten wij de kwaliteit van onze klachtenafhandeling door middel van een korte vragenlijst. Deze sturen wij u toe zodra uw klacht is afgehandeld. Uw feedback stellen wij zeer op prijs en gebruiken wij om onze service verder te verbeteren.

Wat verstaan wij onder een klacht?

Wat verstaan wij onder een klacht?

Om ervoor te zorgen dat wij uw melding correct behandelen, hanteren wij de definitie dat elke melding waarin het woord ‘klacht’ voorkomt als zodanig wordt beschouwd. We verzoeken u dan ook vriendelijk om het woord ‘klacht’ te gebruiken in uw melding, zodat wij de klachtenprocedure kunnen volgen en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.