Over Prijsbewuste Uitvaart

Over Prijsbewuste Uitvaart

9,8 (100+ klantbeoordelingen)


Over Prijsbewuste Uitvaart

Over Prijsbewuste Uitvaart

Bij het verlies van een dierbare komt er veel op u af. Het regelen van een uitvaart is een van de dingen waar u liever niet bij stil staat, u wilt immers ook rouwen om het verlies van uw dierbare. Toch wilt u graag een waardig afscheid voor de overledene, waarbij alle zaken goed geregeld zijn.

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijk afscheid voor uw dierbare, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Onze uitvaarten zijn toegespitst op uw wensen en behoeften en bieden u de mogelijkheid om zelf de regie in handen te houden. Wij begrijpen dat een uitvaart een emotionele gebeurtenis is en dat u daarom graag wilt dat alles goed geregeld is. Bij ons bent u in goede handen, ongeacht uw budget.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Prijsbewuste Uitvaart is onderdeel van Noach Uitvaart(groep)zorg. Bij ons kunt u terecht voor een betaalbare en respectvolle uitvaart. Wij werken samen met tientallen uitvaartcentra en crematoria door heel Nederland. Dit stelt ons in staat om u een uitvaart aan te bieden die past bij uw wensen en binnen uw budget.

Heeft u onze hulp nodig?

Heeft u onze hulp nodig?

Bij Prijsbewuste Uitvaart staan we altijd voor u klaar, ongeacht het tijdstip. Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart een emotionele tijd is en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag over onze diensten? Op onze servicepagina vindt u snel antwoord op de meest gestelde vragen. Wilt u liever persoonlijk contact met ons opnemen? Bekijk dan onze contactpagina voor meer informatie of bel direct naar (dag en nacht).