Altijd in de startblokken.

Elk uitvaartbedrijf heeft zo zijn voordelen en nadelen, zo ook Prijsbewuste Uitvaart. Wij zijn een echt familiebedrijf en verzorgen bijna alles zelf. Het verzorgen van jouw overleden dierbare, het begeleiden van de uitvaart, het besturen van de staatsiewagens, tot en met mogelijkheid om te condoleren in ons eigen afscheidshuis, allemaal familie.

Wij zijn niet gebonden aan regels of protocollen, wij zijn flexibel en kunnen elke uitvaart persoonlijk maken. Dit merk je al snel, in de prijs, want wij kunnen de kosten laag houden, maar ook in persoonlijke omgang, je ziet altijd dezelfde gezichten. De uitvaart regelt onze uitvaartverzorger samen met de nabestaanden, waarbij de uitvaartverzorger alle mogelijke zorg uit handen neemt.

Onze missie

Blijvende herinneringen.

Op deze manier zorgen wij voor een mooie en blijvende herinnering. Dat vinden ook anderen, wij hechten namelijk veel waarde aan onafhankelijk oordeel van families.

Waar wij trots op zijn? Maximale klanttevredenheid op diverse platformen waar mensen uitvaartbedrijven kunnen beoordelen. Kijk gerust eens op Trustoo.nl, waar ons familiebedrijf de maximale klanttevredenheid weet te scoren.

Prijsbewuste Uitvaart is onder andere bekend van:

Onze waarden.

Wij staan voor u klaar, voor dag en dauw. Dat doen wij graag, wij helpen anderen namelijk graag. Dat doen wij niet zomaar, daar zit een gedachte achter. Wij willen het vooral goed doen en daarvoor gebruiken wij deze waarden.

De familie op #1

Altijd, ongeacht.

Met passie werken

7 dagen per week.

Integriteit

Onlosmakelijk verbonden.

Uitblinken

Wij maken herinneringen.

Maak kennis met onze uitvaartleiders.

Erwin Livestro

Uitvaartleider

Telefonisch en via WhatsApp beschikbaar op 06-38525251

Linda van Altena

Uitvaartleider

Telefonisch beschikbaar op 085-4851452 en via WhatsApp op 06-38525251

Ronald Tiemes

Uitvaartleider

Telefonisch beschikbaar op 085-4851452 en via WhatsApp op 06-38525251

Vacatures

Wil je bij ons werken?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Kijk gerust bij de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Vacatures bekijken