Over Prijsbewuste Uitvaart

Sinds 2017 brengt Prijsbewuste Uitvaart vernieuwing in de uitvaartbranche. Dat doen we door heel Nederland vanuit ons hoofdkantoor in Dronten. Onze uitvaartverzorgers wonen en werken bij jou in de buurt. Wel zo praktisch en persoonlijk.

Een budget uitvaart op een transparante wijze geregeld door echte vakspecialisten

Prijsbewuste Uitvaart is ontstaan uit het verlangen om naast de reguliere markt ook uitvaarten aan te bieden tegen een budgetvriendelijk tarief. Wij bieden standaard pakketten aan, maar ook maatwerk. Ongeacht waar je voor kiest: het door jou opgegeven budget is voor ons een leidraad. Wij zijn er voor ieder mens, ongeacht afkomst, geloof of verzekering. Bel ons: 085 485 1452.

Onze uitvaartpakketten

Bij Prijsbewuste Uitvaart bieden we een drietal standaard pakketten aan, te weten: Stille uitvaart, Ingetogen uitvaart en Afscheid dichtbij. Wil je toch liever wat anders, dan kunnen we een uitvaart op maat voor je samenstellen. Een maatwerk uitvaart trachten we altijd binnen budget te realiseren. Het lukt ons in de meeste gevallen binnen budget te blijven.

Pakket Stille uitvaart

Vaste prijs € 899

Pakket Ingetogen uitvaart

Vanaf € 1749

Pakket Afscheid dichtbij

Vanaf € 2749

Uitvaart op maat

Vanaf € 899

Waarom Prijsbewuste Uitvaart

We zijn betrokken bij degene die achterblijven. Daarom zorgen we ervoor dat we hen met alle nodige zorg en aandacht begeleiden. Verlies, rouw, zorg – dat alles komt bij ons samen na het overlijden van een dierbare.

R

Laagste prijsgarantie

Wij garanderen de laagste tarieven in Nederland.

R

Ervaren medewerkers

Een professionele aanpak dankzij vele jaren ervaring.

R

Wij denken met je mee

Samen zorgen we voor een eerbiedig en waardig afscheid.

0+

Uitvaartlocaties

Altijd bij jou in de buurt
0+

Tevreden families

98% raad onze diensten aan
0/7

Altijd bereikbaar

Wij staan altijd voor je klaar

0

Medewerkers

Een hecht familiebedrijf

Maak kennis met onze medewerkers

Prijsbewuste Uitvaart is onderdeel van de Noach Uitvaartgroep. Onze ervaren medewerkers hebben elk minstens 7 jaar ervaring in het begeleiden van uitvaarten. Neem je contact met ons op, dan is de kans dat je Linda, Ronald of Erwin aan de telefoon krijgt heel groot. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken op 085 485 1452.