Onze diensten

Bij het verlies van een dierbare breekt een emotionele periode aan, waarin er onvermijdelijk belangrijke beslissingen genomen moeten worden voor het organiseren van de uitvaart. In deze moeilijke tijd willen we je ondersteunen door je te informeren over de diverse mogelijkheden voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

Een uitvaart passend bij jouw budget en wensen

Bij het regelen van de uitvaart zijn er diverse keuzes te maken die een persoonlijk en waardig afscheid mogelijk maken. Misschien wil je een traditionele ceremonie regelen of juist een meer moderne invulling die past bij de unieke persoonlijkheid van je dierbare. Het kan gaan om het kiezen van muziek die dierbare herinneringen oproept, een specifieke locatie die iets betekende voor de overledene, of een bijzondere manier van het samen zijn met familie en vrienden tijdens de dienst. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons, dat kan 24/7 op 085 485 1452.

Ontdek onze diensten

Wij staan klaar om je te begeleiden en te adviseren in deze keuzes, zodat het afscheid een liefdevolle herinnering wordt die recht doet aan het leven van je geliefde. Je hoeft deze weg niet alleen te bewandelen. Samen zorgen we ervoor dat het een persoonlijke en respectvolle viering van het leven wordt.

=

Grafkisten

Grafkisten

Het kiezen van een uitvaartkist is een belangrijke beslissing die met zorg en aandacht gemaakt moet worden. Voor veel van ons is het een onderwerp waar we liever niet te veel bij stil willen staan, maar het is een onvermijdelijk onderdeel van het leven.
Verder lezen
=

Rouwvervoer

Rouwvervoer

In deze moeilijke tijd is het kiezen van het juiste rouwvervoer een belangrijk onderdeel van het afscheidsproces. Dit vervoer dient niet alleen als een fysieke manier om onze geliefde naar hun laatste rustplaats te brengen, maar symboliseert ook de zorg en liefde.
Verder lezen
=

Rouwboeket

Rouwboeket

Een rouwboeket is een prachtige, volle bos bloemen, vaak afgerond met een rouwlint. Deze bloemen bieden een liefdevolle toevoeging aan een uitvaartceremonie. Zo kunnen ze dienen als bedekking van de kist of als aandenken voor de aanwezigen.
Verder lezen
=

Opbaren

Opbaren

In deze moeilijke periode van rouw en verlies, waarin het afscheid nemen van uw dierbare centraal staat, is het belangrijk om te begrijpen wat er allemaal geregeld moet worden. Eén van de keuze's die je dient te maken is opbaren en de zorg die daarbij komt kijken.
Verder lezen
=

Asbestemming

Asbestemming

Na de crematie verzamelt het crematoriumpersoneel op zorgvuldige wijze de as van uw geliefde. Deze as wordt vervolgens in een tijdelijke urn geplaatst. Dit markeert het begin van een wettelijk vastgestelde bezinningsperiode van een maand.
Verder lezen
=

Condoleance

Condoleance

Een condoleanceregister is meer dan een boek of map; het is een brug van troost en herinnering tussen de overledene en de nabestaanden. Bij het overlijden van een dierbare biedt het een moment om stil te staan, te reflecteren en je medeleven te betuigen.

Verder lezen
=

Duurzame uitvaart

Duurzame uitvaart

In deze tijden, waarin duurzaamheid steeds meer aandacht krijgt, is het belangrijk om te weten dat deze zorg voor onze planeet ook doorwerkt in de manier waarop we afscheid nemen van onze dierbaren.
Verder lezen
=

Repatriëring

Repatriëring

Een uitvaart regelen is doorgaans nog ingewikkelder wanneer je dierbare overlijdt in Nederland, maar je de wens hebt om de uitvaart in het buitenland te organiseren. Wij helpen je bij de repatriëring.
Verder lezen

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in een budget uitvaartpakket?

Een budget uitvaartpakket omvat meestal de basisdiensten zoals het verzorgen van de overledene, een eenvoudige kist, vervoer, crematie of begrafenis, en vaak een basis ceremonie of samenkomst.

Hoeveel kan ik besparen met een budget uitvaart vergeleken met traditionele uitvaartdiensten?

Je kunt tot wel 40% besparen in vergelijking met traditionele uitvaartdiensten. De exacte besparing hangt af van de gekozen diensten en persoonlijke wensen.

Kan ik persoonlijke wensen toevoegen aan een budget uitvaartpakket?

Ja, hoewel budget uitvaartpakketten standaard diensten bieden, is er ruimte voor het toevoegen van persoonlijke wensen, wat kan leiden tot extra kosten.

Hoe snel kunnen jullie een uitvaart regelen?

Een uitvaart kan meestal binnen enkele dagen worden geregeld, afhankelijk van je wensen en de beschikbaarheid van faciliteiten.

Zijn er verborgen kosten waar ik rekening mee moet houden?

Bij Prijsbewuste Uitvaart streven we naar volledige transparantie in kosten. Alle basiskosten zijn inbegrepen in het pakket, maar extra wensen kunnen leiden tot aanvullende kosten.

Hoe gaat het proces van een budget uitvaart in zijn werk?

Na het eerste contact bespreken we je wensen en voorkeuren, waarna we een plan opstellen en de nodige regelingen treffen voor de uitvaart.

Kan ik kiezen tussen crematie en begrafenis bij een budget uitvaart?

Ja, je kunt kiezen tussen crematie en begrafenis, afhankelijk van jouw voorkeuren en religieuze of culturele overtuigingen. Let erop dat de tarieven bij begraafplaatsen flink kunnen verschillen. Dit kunnen we bespreken alvorens de uitvaart te regelen.

Hoe wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd bij een budget uitvaart?

Ondanks de focus op budget, zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog blijft door ervaren personeel en aandacht voor detail.

Is er ondersteuning beschikbaar voor het regelen van zaken na de uitvaart?

Wij bieden nazorgdiensten aan, zoals hulp bij administratieve taken en emotionele ondersteuning indien nodig.

Nabestaanden over Prijsbewuste Uitvaart

Wanneer je een uitvaartdienst kiest, is de ervaring van anderen vaak een waardevolle bron van inzicht en vertrouwen. Bij Prijsbewuste Uitvaart zijn we trots op de positieve feedback die we ontvangen van families die we hebben mogen bijstaan. Een overweldigende 98% van de nabestaanden beveelt onze diensten aan, een blijk van vertrouwen dat we zeer serieus nemen.

Deze aanbevelingen weerspiegelen niet alleen onze toewijding aan betaalbare uitvaarten, maar onderstrepen ook de kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht die wij aan elke uitvaart geven. Ons team van professionals staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat je laatste afscheid respectvol, waardig en conform je wensen verloopt. Met Prijsbewuste Uitvaart kies je voor een uitvaartdienst die niet alleen betaalbaar is, maar ook warmte en respect uitstraalt in een tijd van afscheid en herinnering. Je kunt ons dag en nacht bereiken op 085 485 1452.

Erg duidelijk in de communicatie
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Odette Mars
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Erg duidelijk in de communicatie
Odette Mars
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Floris
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Floris
De uitvaartdienst was prachtig
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach Uitvaarzorg. De 2 dagen voor haar overlijden waren heel heftig. Wat het verzacht was de liefde- en respectvolle verzorging van jullie medewerkers die mama kwamen halen. We kregen een keus om mama thuis te laten verzorgen of dat ze dit in het uitvaartcentrum in Dronten zouden doen. We hebben gekozen voor thuis zodat ze niet in haar nachtjapon de deur uit zou gaan. Nadat mama gereed was gemaakt voor vertrek kregen we nog ruim de tijd om afscheid te nemen. Het beeld van haar mooie lieve glimlach was erg waardevol. Erg bedankt hiervoor! Linda kwam de volgende dag bij ons om alles te bespreken. Dit contact was ook erg fijn. Overal werd aan gedacht en dat gaf ons rust. Bedankt Linda voor de prachtige uitvaart, voor het maken van de mooie kaart, het versturen van de kaarten, helpen met de muziekkeuze en bloemen, voor de steun...
W. Nulle
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach Uitvaarzorg. De 2 dagen voor haar overlijden waren heel heftig. Wat het verzacht was de liefde- en respectvolle verzorging van jullie medewerkers die mama kwamen halen. We kregen een keus om mama thuis te laten verzorgen of dat ze dit in het uitvaartcentrum in Dronten zouden doen. We hebben gekozen voor thuis zodat ze niet in haar nachtjapon de deur uit zou gaan. Nadat mama gereed was gemaakt voor vertrek kregen we nog ruim de tijd om afscheid te nemen. Het beeld van haar mooie lieve glimlach was erg waardevol. Erg bedankt hiervoor! Linda kwam de volgende dag bij ons om alles te bespreken. Dit contact was ook erg fijn. Overal werd aan gedacht en dat gaf ons rust. Bedankt Linda voor de prachtige uitvaart, voor het maken van de mooie kaart, het versturen van de kaarten, helpen met de muziekkeuze en bloemen, voor de steun en persoonlijke aandacht … Op de dag van de uitvaart was mijn kleindochter van 7 aanwezig. Zij wilde samen met ons bij “overgrootoma” zijn. Linda speelde hier mooi op in en betrok haar bij het sluiten van de kist en het meelopen samen met ons naar de aula. De liefdevolle benadering van Linda naar haar toe was erg fijn en heeft ons ook goed gedaan. De uitvaartdienst was prachtig. Mooi gesproken door Linda en ook een mooi gebaar met de Ajax-sjaal. Onze moeder was groot fan van Ajax! Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie hebben een mooi bedrijf, met heel veel lieve medewerkers. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren in deze moeilijke tijd.
De uitvaartdienst was prachtig
W. Nulle
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Anoniem
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Anoniem
Alles bleek mogelijk te zijn
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd snel en adequaat, waardoor de uitvaarten exact conform wens zijn verlopen. Alles bleek mogelijk te zijn dat verbaasde ons wel. Erwin en Linda hebben veel (engelen)geduld, namen de tijd voor ons en luisterde heel aandachtig naar onze wensen. Afgezien van het fiscale plaatje (bij Dela zouden we tenminste € 4000 per uitvaart meer kwijt zijn, is het gewoon heel fijn dat het team zo betrokken is. Namens de hele familie: Bedankt voor alles!
Martijn de Boer
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd snel en adequaat, waardoor de uitvaarten exact conform wens zijn verlopen. Alles bleek mogelijk te zijn dat verbaasde ons wel. Erwin en Linda hebben veel (engelen)geduld, namen de tijd voor ons en luisterde heel aandachtig naar onze wensen. Afgezien van het fiscale plaatje (bij Dela zouden we tenminste € 4000 per uitvaart meer kwijt zijn, is het gewoon heel fijn dat het team zo betrokken is. Namens de hele familie: Bedankt voor alles!
Alles bleek mogelijk te zijn
Martijn de Boer
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Anoniem
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Anoniem
Zeer fijne en warme familie
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Mariska Obbes
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Zeer fijne en warme familie
Mariska Obbes
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Marieke
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Marieke
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Joost Dijkgraaf
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Joost Dijkgraaf
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Estelle Claire Nijssen
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Estelle Claire Nijssen