HomeDiensten

Diensten

Wij verzorgen alles rondom uw uitvaart. Zo kunt u rouwen en zorgen wij voor mooie herinneringen.

Diensten2022-06-01T07:16:56+00:00

Complete ontzorging op het gebied van uitvaarten

Naast het verzorgen van uitvaarten kunt u bij ons terecht voor bijna alles rondom het overlijden van een dierbare. Zo leveren wij vanuit ons eigen depot uitvaartkisten, uitvaartmanden, urnen en gedenkartikelen door heel Nederland.

Ons wagenpark is bovendien één van de modernste van de uitvaartbedrijven in Nederland. Op deze manier kunnen wij u volledig ontzorgen.

Diverse soorten rouwbloemen via onze eigen ervaren bloemist

Bloemen zijn er niet alleen vanwege vrolijke aangelegenheden, maar ook voor momenten als rouw. Rouwbloemen bieden troost aan nabestaanden en zijn een prachtige uiting van liefde voor de overledene. Laat u verrassen door onze ervaren bloembinders.

Rouwbloemen

De grootste collectie urnen en assieraden

Wij beschikken over de grootste collectie urnen en assieraden van Nederland. De meeste hiervan zijn vanuit voorraad leverbaar. Ook voor het aanbrengen van gravures of het afvullen van de assieraden of urnen kunt u bij ons terecht. .

Urnen en assieraden

Uitvaartkisten, uitvaartmanden en opbaarplanken voorradig

Een mooie uitvaartkist, uitvaartmand of opbaarplank is niet moeilijk te vinden. Wij leveren vanuit voorraad enkele honderden modellen. Dit stelt ons in staat snel te schakelen, zonder daarvoor extra kosten in rekening te hoeven brengen. Wilt u iets wijzigen, dan is dat zo geregeld.

Uitvaartkisten & uitvaartmanden

Staatsiewagens in alle soorten en maten

De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om ons wagenpark uit te breiden. U kunt bij ons terecht voor de standaard rouwbussen, maar ook voor moderne staatsiewagens zoals de Volvo’s waar wij dagelijks gebruik van maken..

Staatsiewagens

Veel gestelde vragen

Mogen jullie mijn uitvaart regelen?2022-03-18T07:21:58+00:00

Bent u verzekerd bij Yarden, Dela of Monuta, dan kunt u gewoon bij ons terecht. Uw verzekering dekt de door ons gemaakte kosten.

Kan ik wensen vooraf laten vastleggen?2022-03-18T07:21:46+00:00

Wilt u vooraf uw wensen vastleggen? Maak dan gebruik van onze gratis wilsbeschikking. Neem contact op met onze medewerkers, zij sturen u deze toe.

Houden jullie rekening met Corona?2022-03-18T07:21:33+00:00

Bij alle te leveren diensten houden wij rekening met de actuele Corona maatregelen. Heeft u vragen omtrent deze maatregelen, neem dan gerust contact op.

Kan ik het pakket ook aanpassen?2022-03-18T07:21:20+00:00

Met de uitvaart pakketten hopen we u een gezonde basis te bieden. Uiteraard is er veel mogelijk. Bespreek het gerust met onze medewerkers. “Nee” kennen wij niet.

Ontvang ik later nog facturen?2022-03-18T07:21:06+00:00

U ontvangt een factuur zoals u met ons bent overeengekomen. Afgezien van de consumpties (nacalculatie) zijn alle tarieven op voorhand duidelijk en transparant.

Verzorgen jullie ook aangifte overlijden?2022-03-18T07:20:51+00:00

Bij enkele pakketten verzorgen wij inderdaad aangifte van overlijden. Bij de meeste pakketten zit het er echter niet bij inbegrepen. Dit is een extra service.