Crematie binnen je budget

Zelfs met een beperkt budget kun je een unieke en waardige crematie realiseren voor € 899 en een begrafenis vanaf € 2749. Onze uitvaartverzorger bespreekt graag de mogelijkheden met je tijdens een vrijblijvend gesprek. Je kunt dag en nacht contact met ons opnemen.
Contact opnemenPakketten bekijken
0

Uitvaartlocaties

Altijd bij jou in de buurt

0+

Tevreden families

98% raad onze diensten aan

0/7

Altijd bereikbaar

Wij staan altijd voor je klaar

0

Medewerkers

Een (h)echt familiebedrijf

Een simpele crematie hoeft niet veel geld te kosten, het kan zelfs zonder verzekering

Het organiseren van een crematie brengt vaak aanzienlijke kosten met zich mee, een aspect dat voor velen een bron van zorg is in een toch al emotionele periode. Een waardig afscheid niet per se gepaard hoeft te gaan met hoge uitgaven. Wij verzorgen een crematie al vanaf € 899 en daarmee bespaar je 40% in vergelijking met DELA en Monuta. Bel 085 485 1452.

Gratis informatie aanvragen

9 + 11 =

Stille uitvaart

Crematie € 899 | Begrafenis € 2749

Wij weten dat het plannen van een uitvaart emotioneel en financieel belastend kan zijn. Daarom bieden we je een zorgzame oplossing met ons Stille uitvaart pakket. Dit pakket, met een vaste prijs van € 899 (crematie), biedt een waardige, respectvolle uitvaart zonder de aanwezigheid van genodigden. Hiermee nemen we de financiële zorgen bij je weg en bieden we een serene manier om afscheid te nemen. Gaat je voorkeur uit naar een begrafenis, dan kost dat inclusief dragers en een rouwauto naar onze keuze € 2749.

Ingetogen uitvaart

Crematie € 1749 | Begrafenis € 3249

Ons Ingetogen uitvaart pakket is ontworpen met empathie en zorg, rekening houdend met de behoeften van diegenen die een meer bescheiden, maar toch diep persoonlijke ceremonie wensen. Dit pakket omvat een uitvaartdienst voor maximaal 10 personen, waardoor je in een intieme setting waardig afscheid kunt nemen van jouw geliefde. Meer informatie? Bel ons op 085 485 1452, dat kan dag en nacht

Afscheid dichtbij

Crematie € 2749 | Begrafenis € 4249

Afscheid dichtbij is meer dan een uitvaartpakket; het is een kans om in de vertrouwde omgeving van thuis afscheid te nemen. De mogelijkheid om de overledene thuis op te baren biedt een intieme sfeer waarin jij en je naasten in alle rust en privacy kunnen samenzijn. Deze nabijheid kan troost bieden en helpt bij het verwerken van het verlies.

Uitvaart op maat

Elke uitvaart die we verzorgen, is uniek en persoonlijk. We begrijpen dat iedereen anders is en dat elke uitvaart een weerspiegeling moet zijn van het unieke leven van de overledene. Of het nu gaat om traditionele rituelen of persoonlijke wensen, ons team is toegewijd aan het realiseren van een waardig afscheid dat past bij zowel jouw wensen als jouw financiële mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw budget? Bel ons gerust, we geven je vrijblijvend advies. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 485 1452.

Voordelen Prijsbewuste Uitvaart

R

98% van de nabestaanden raad onze diensten aan

Bij ons staat de tevredenheid en gemoedsrust van de nabestaanden voorop. Dit blijkt niet alleen uit de persoonlijke aandacht en zorg die we bieden tijdens een van de moeilijkste momenten in het leven, maar ook uit de overweldigende feedback die we ontvangen. Maar liefst 98% van de nabestaanden die gebruik hebben gemaakt van onze diensten, beveelt ons aan.

R

Een (h)echt familiebedrijf in de uitvaarten

Als een (h)echt familiebedrijf in de uitvaartbranche, koesteren we de waarden van verbondenheid, empathie en persoonlijke zorg. Onze familie is al generaties lang toegewijd aan het ondersteunen van andere families in tijden van afscheid. Deze diepe wortels en onze persoonlijke betrokkenheid weerspiegelen zich in elke uitvaart die we verzorgen.

R

14 uitvaartlocaties in Nederland

Met 14 uitvaartlocaties verspreid over Nederland, bieden we nabestaanden gemak en toegankelijkheid in elke regio. Onze locaties zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat je altijd een passende en serene plek vindt voor het afscheid van je dierbare, dicht bij huis. Elke locatie is uniek in zijn soort en biedt verschillende faciliteiten en sferen, zodat je altijd een locatie vindt die aansluit bij je wensen en behoeften.

R

Gegarandeerd tot 40% besparen in vergelijking met DELA en Monuta

Wij zijn er trots op dat we onze klanten niet alleen hoogwaardige uitvaartdiensten bieden, maar ook aanzienlijke besparingen realiseren. Door zorgvuldig beheer en efficiënte planning garanderen we dat je tot 40% kunt besparen op de kosten van een uitvaart in vergelijking met de tarieven van grote aanbieders zoals DELA en Monuta. Deze besparing betekent niet dat we inleveren op kwaliteit of zorg; integendeel, wij streven ernaar om elke uitvaart met de grootste aandacht en respect te behandelen.

R

Dag en nacht bereikbaar

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we dat de behoefte aan ondersteuning en advies niet beperkt is tot kantooruren, vooral in tijden van verlies. Daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Of je nu midden in de nacht een luisterend oor nodig hebt, of vroeg in de ochtend met dringende vragen zit, ons toegewijde team is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt ons altijd bereiken op 085 485 1452.

Waarom Prijsbewuste Uitvaart

Erg duidelijk in de communicatie
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Odette Mars
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Erg duidelijk in de communicatie
Odette Mars
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Floris
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Floris
De uitvaartdienst was prachtig
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach...
W. Nulle
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach Uitvaarzorg. De 2 dagen voor haar overlijden waren heel heftig. Wat het verzacht was de liefde- en respectvolle verzorging van jullie medewerkers die mama kwamen halen. We kregen een keus om mama thuis te laten verzorgen of dat ze dit in het uitvaartcentrum in Dronten zouden doen. We hebben gekozen voor thuis zodat ze niet in haar nachtjapon de deur uit zou gaan. Nadat mama gereed was gemaakt voor vertrek kregen we nog ruim de tijd om afscheid te nemen. Het beeld van haar mooie lieve glimlach was erg waardevol. Erg bedankt hiervoor! Linda kwam de volgende dag bij ons om alles te bespreken. Dit contact was ook erg fijn. Overal werd aan gedacht en dat gaf ons rust. Bedankt Linda voor de prachtige uitvaart, voor het maken van de mooie kaart, het versturen van de kaarten, helpen met de muziekkeuze en bloemen, voor de steun en persoonlijke aandacht … Op de dag van de uitvaart was mijn kleindochter van 7 aanwezig. Zij wilde samen met ons bij “overgrootoma” zijn. Linda speelde hier mooi op in en betrok haar bij het sluiten van de kist en het meelopen samen met ons naar de aula. De liefdevolle benadering van Linda naar haar toe was erg fijn en heeft ons ook goed gedaan. De uitvaartdienst was prachtig. Mooi gesproken door Linda en ook een mooi gebaar met de Ajax-sjaal. Onze moeder was groot fan van Ajax! Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie hebben een mooi bedrijf, met heel veel lieve medewerkers. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren in deze moeilijke tijd.
De uitvaartdienst was prachtig
W. Nulle
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Anoniem
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Anoniem
Alles bleek mogelijk te zijn
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd...
Martijn de Boer
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd snel en adequaat, waardoor de uitvaarten exact conform wens zijn verlopen. Alles bleek mogelijk te zijn dat verbaasde ons wel. Erwin en Linda hebben veel (engelen)geduld, namen de tijd voor ons en luisterde heel aandachtig naar onze wensen. Afgezien van het fiscale plaatje (bij Dela zouden we tenminste € 4000 per uitvaart meer kwijt zijn, is het gewoon heel fijn dat het team zo betrokken is. Namens de hele familie: Bedankt voor alles!
Alles bleek mogelijk te zijn
Martijn de Boer
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Anoniem
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Anoniem
Zeer fijne en warme familie
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Mariska Obbes
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Zeer fijne en warme familie
Mariska Obbes
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Marieke
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Marieke
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Joost Dijkgraaf
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Joost Dijkgraaf
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Estelle Claire Nijssen
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Estelle Claire Nijssen

Maak kennis met onze medewerkers

Prijsbewuste Uitvaart is onderdeel van de Noach Uitvaartgroep. Onze ervaren medewerkers hebben elk minstens 7 jaar ervaring in het begeleiden van uitvaarten. Neem je contact met ons op, dan is de kans dat je Linda, Ronald of Erwin aan de telefoon krijgt heel groot.

Gratis informatie aanvragen

13 + 5 =