Betaalbare uitvaart

Crematie € 3899|Begrafenis € 5249

Betaalbare uitvaart crematie € 3899 | begrafenis € 5249

In deze emotioneel uitdagende tijden begrijpen we hoe belangrijk het is om een waardig afscheid te verzorgen dat recht doet aan de nagedachtenis van je dierbare, zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Daarom introduceren we ons “Betaalbare Uitvaart” pakket, speciaal ontworpen om een volledig verzorgde crematie aan te bieden voor € 3899,-. Dit pakket omvat alle essentiële diensten voor een intiem en respectvol afscheid voor 50 genodigden. Je kunt ons altijd bellen, dag en nacht, op 085 485 1452.

Afscheid nemen met maximaal 50 genodigden

In ons “Betaalbare Uitvaart” pakket is uitdrukkelijk rekening gehouden met de wens om in het bijzijn van een ruimere kring van naasten afscheid te kunnen nemen. Wij begrijpen dat het belangrijk kan zijn om door een grotere groep genodigden ondersteund te worden tijdens deze moeilijke tijd. Daarom bieden we de mogelijkheid om tot 50 genodigden uit te nodigen voor de afscheidsceremonie, zonder dat dit impact heeft op de prijs. Hiermee verzekeren we dat een waardig en intiem afscheid, zelfs met een aanzienlijk aantal gasten, toegankelijk blijft tegen een eerlijke en scherpe prijs.

We zorgen voor alles wat nodig is

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we hoe belangrijk het is om tijd en ruimte te hebben voor rouwverwerking en het ophalen van dierbare herinneringen in tijden van verlies. Daarom nemen we alle zorg uit handen rondom de organisatie van de uitvaart. Van het regelen van het papierwerk tot aan de verzorging en het vervoer van uw geliefde, en van de organisatie van de afscheidsceremonie tot aan de nazorg; wij staan garant voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van alle aspecten die bij een waardig afscheid komen kijken.

Persoonlijke hulp

Om u te ondersteunen bieden wij persoonlijke hulp op maat. Mocht u meer informatie wensen, of staat u voor het melden van een overlijden, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 085 485 1452. In deze momenten van nood kunt u rekenen op een luisterend oor en professionele begeleiding. Ons team staat klaar om u bij te staan met compassie, respect, en deskundigheid, ongeacht het moment van de dag. Bij Prijsbewuste Uitvaart bent u nooit alleen; wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap.

Wat zit er in het pakket Betaalbare uitvaart?

N

Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren uitvaartverzorgers staan je bij vanaf het eerste moment, bieden ondersteuning en begeleiden de crematie op de dag zelf. Wij zijn beschikbaar via telefoon, mail of app voor al je vragen. Een persoonlijk regelgesprek aan huis is mogelijk voor een meerprijs van € 395.

N

Zorgvuldige Voorbereiding: Wij nemen de administratieve last van je schouders door al het papierwerk voor het crematorium voor te bereiden, exclusief de akte (à € 175,-).

N

Kwalitatieve Uitvaartkist: Een luxe, notenkleurige uitvaartkist wordt verzorgd, passend bij een waardige laatste rustplaats.

N

Respectvolle Verzorging: De laatste verzorging en het kleden van de overledene wordt met de grootste zorg en respect uitgevoerd.

N

Vervoer en Koeling: Wij verzorgen het overbrengen van de overledene en bieden vijf dagen gebruik van onze centrale koeling. Het overbrengen op de dag van de crematie is inclusief, echter zonder genodigden.

N

Intieme Afscheidsceremonie: Een informeel afscheid in een door ons uitgekozen locatie, met de mogelijkheid voor het afspelen van drie muziekstukken en gelegenheid tot spreken. De ceremonie duurt in totaal 60 minuten.

N

Catering en Crematie: De catering wordt op nacalculatie verzorgd. De crematie vindt plaats in een door ons geselecteerd crematorium, inclusief de kosten van het crematorium zelf.

N

Rouwcommunicatie: Wij zorgen voor de opmaak van een rouwkaart en leveren 25 rouwkaarten met enveloppen, zodat je jouw naasten op een passende wijze kunt informeren.

N

Na de crematie verstrekken wij de as van je dierbare in een as-bus of strooikoker, zodat je deze kan bewaren of uitstrooien op een betekenisvolle plek.

De voordelen van pakket Betaalbare uitvaart

Dit pakket kost € 3899 en biedt veel voordelen:

N

Lage kosten: Een betaalbaar uitvaartpakket vermindert financiële stress in een periode die al emotioneel belastend is, zonder in te leveren op de kwaliteit en waardigheid van het afscheid.

N

Gemoedsrust: Weten dat alle praktische zaken, van de uitvaartkist tot aan de crematie, professioneel geregeld worden, biedt nabestaanden gemoedsrust.

N

Ruimte voor herinneringen: Met ruimte voor 50 genodigden kunnen meer vrienden en familie de dienst bijwonen, wat essentieel is voor een gezamenlijke rouwverwerking en het delen van herinneringen.

N

Geen verborgen Kosten: Een all-inclusive pakket zorgt ervoor dat er geen onverwachte kosten achteraf bijkomen, wat helpt bij het plannen en budgetteren van de uitvaart.

N

Persoonlijke begeleiding: Direct contact met een uitvaartverzorger zorgt voor persoonlijke ondersteuning en aanpassingen aan individuele wensen of behoeften.

N

Flexibiliteit: De mogelijkheid om extra diensten zoals een regelgesprek aan huis toe te voegen, biedt flexibiliteit binnen het kader van een betaalbaar pakket.

N

Waardige afscheidsceremonie: Een zorgvuldig samengestelde ceremonie met mogelijkheden voor het afspelen van muziek en sprekers biedt een persoonlijk en respectvol afscheid.

N

Zorg voor de overledene: De laatste verzorging en het kleden worden met respect en aandacht uitgevoerd, wat bijdraagt aan een waardige laatste herinnering.

N

Heldere communicatie: Het verstrekken van rouwkaarten en de opmaak ervan door professionals zorgt voor een zorgvuldige en eervolle aankondiging van het afscheid.

N

Nalatenschap: Het verstrekken van de as in een as-bus of strooikoker maakt een persoonlijke herdenking mogelijk en biedt een blijvende herinnering.

Zo regel je pakket Betaalbare uitvaart

We geven je graag een duidelijk beeld van de kosten met een gratis offerte.

w

Wensen bespreken

Bel ons op 085 485 1452 om je wensen te bespreken.

Offerte samenstellen

Kies je voor ons pakket of iets op maat, wij bieden een goede prijs.

Uitvaart verzorgen

Erwin, Linda of Ronald zorgt voor de uitvaart.

Stel direct je vraag via onderstaande formulier

2 + 10 =

Contact opnemen kan bij ons 24 uur per dag

Je kunt ons altijd bellen, 24 uur per dag. We helpen je graag. Wij staan altijd voor je klaar. Bel 085 485 1452 voor meer informatie.

Onze pakketten

Direct advies (24/7)

Klik hier om ons direct te bellen. Gratis advies & informatie.

Bel: 085 485 1452
Dag en nacht bereikbaar

Erg duidelijk in de communicatie
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Odette Mars
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Erg duidelijk in de communicatie
Odette Mars
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Floris
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Floris
De uitvaartdienst was prachtig
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach...
W. Nulle
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach Uitvaarzorg. De 2 dagen voor haar overlijden waren heel heftig. Wat het verzacht was de liefde- en respectvolle verzorging van jullie medewerkers die mama kwamen halen. We kregen een keus om mama thuis te laten verzorgen of dat ze dit in het uitvaartcentrum in Dronten zouden doen. We hebben gekozen voor thuis zodat ze niet in haar nachtjapon de deur uit zou gaan. Nadat mama gereed was gemaakt voor vertrek kregen we nog ruim de tijd om afscheid te nemen. Het beeld van haar mooie lieve glimlach was erg waardevol. Erg bedankt hiervoor! Linda kwam de volgende dag bij ons om alles te bespreken. Dit contact was ook erg fijn. Overal werd aan gedacht en dat gaf ons rust. Bedankt Linda voor de prachtige uitvaart, voor het maken van de mooie kaart, het versturen van de kaarten, helpen met de muziekkeuze en bloemen, voor de steun en persoonlijke aandacht … Op de dag van de uitvaart was mijn kleindochter van 7 aanwezig. Zij wilde samen met ons bij “overgrootoma” zijn. Linda speelde hier mooi op in en betrok haar bij het sluiten van de kist en het meelopen samen met ons naar de aula. De liefdevolle benadering van Linda naar haar toe was erg fijn en heeft ons ook goed gedaan. De uitvaartdienst was prachtig. Mooi gesproken door Linda en ook een mooi gebaar met de Ajax-sjaal. Onze moeder was groot fan van Ajax! Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie hebben een mooi bedrijf, met heel veel lieve medewerkers. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren in deze moeilijke tijd.
De uitvaartdienst was prachtig
W. Nulle
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Anoniem
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Anoniem
Alles bleek mogelijk te zijn
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd...
Martijn de Boer
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd snel en adequaat, waardoor de uitvaarten exact conform wens zijn verlopen. Alles bleek mogelijk te zijn dat verbaasde ons wel. Erwin en Linda hebben veel (engelen)geduld, namen de tijd voor ons en luisterde heel aandachtig naar onze wensen. Afgezien van het fiscale plaatje (bij Dela zouden we tenminste € 4000 per uitvaart meer kwijt zijn, is het gewoon heel fijn dat het team zo betrokken is. Namens de hele familie: Bedankt voor alles!
Alles bleek mogelijk te zijn
Martijn de Boer
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Anoniem
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Anoniem
Zeer fijne en warme familie
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Mariska Obbes
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Zeer fijne en warme familie
Mariska Obbes
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Marieke
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Marieke
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Joost Dijkgraaf
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Joost Dijkgraaf
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Estelle Claire Nijssen
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Estelle Claire Nijssen