Bescheiden uitvaart

Crematie € 1249

Bescheiden uitvaart crematie € 1249

Bij het afscheid nemen van een dierbare komt veel kijken. Ons Bescheiden Uitvaartpakket biedt een allesomvattende oplossing die u in deze moeilijke tijd ondersteuning en rust biedt. Voor € 1249,- regelen wij een respectvolle uitvaart voor 4 genodigden, zodat u zich kunt richten op het herdenken van uw geliefde samen met familie en vrienden. Je kunt ons altijd bellen, dag en nacht, op 085 485 1452.

Afscheid nemen met maximaal 4 genodigden

Bij het organiseren van een uitvaart is het belangrijk dat alle dierbaren de kans krijgen om afscheid te nemen. Ons Bescheiden uitvaartpakket biedt de mogelijkheid voor 4 genodigden om samen te komen in herinnering en respect. We zorgen ongeacht de grootte van de groep ervoor dat iedereen op waardige wijze afscheid kan nemen.

Ondanks de uitgebreide mogelijkheden blijft de prijs van ons pakket eerlijk en scherp. Dit is ons omvangrijkste pakket, maar we begrijpen dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we de flexibiliteit om het pakket verder aan te passen naar jouw wensen, zodat het afscheid precies zo wordt vormgegeven zoals je voor ogen hebt.

Wij nemen alle zorgen uit handen

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we hoe ingrijpend en moeilijk de periode na het overlijden van een dierbare kan zijn. Daarom zetten we ons volledig in om alle aspecten van de uitvaart te verzorgen, zodat nabestaanden zich kunnen concentreren op het verwerken van hun rouw en het ophalen van dierbare herinneringen. Van de voorbereidingen tot de ceremonie zelf, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ons doel is om je een zorgeloze ervaring te bieden, waarbij respect en waardigheid vooropstaan.

Last van je schouders

Wij bieden persoonlijke hulp en staan klaar om al je vragen te beantwoorden of om je direct te helpen. Onze toegewijde medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar op het nummer 085 485 1452. Of het nu gaat om het verkrijgen van meer informatie of het doorgeven van een overlijden, wij staan altijd voor je klaar om ondersteuning te bieden in deze moeilijke tijd. Bij Prijsbewuste Uitvaart kun je rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij we er alles aan doen om de last van je schouders te nemen.

Wat zit er in het pakket Betaalbare uitvaart?

N

Het regelen van de crematie

N

Levering van een nette uitvaartkist

N

Overbrengen van de overledene met 1 persoon tussen 08:00 – 18:00 uur, dit is uitsluitend van toepassing bij het ophalen uit een mortuarium, alle andere gevallen (ophalen in verzorg- of verpleegtehuis en hospice altijd) ophalen met 2 medewerkers, zie tarieven.

N

Verzorgen en kleden van de overledene

N

Gebruik van onze centrale koeling tot dag van uitvaart, voor de duur van maximaal 5 dagen.

N

Papierwerk klaarmaken voor het crematorium.

N

Overbrengen op de dag van de crematie zonder genodigden.

N

Rouwbezoek van 30 minuten voor maximaal 4 personen in 1 van onze rouwkamers.

N

De crematie van de overledene inplannen in een door ons geselecteerd de crematie vind plaats zonder bijzijn van nabestaanden.

N

Kosten van het crematorium.

N

Verstrekken van de as van de overledene in een as-bus of strooikoker door het crematorium

Met het Bescheiden uitvaartpakket van € 1249,- bieden we een waardig afscheid voor je geliefde, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. Je staat er niet alleen voor; we zijn er om je te ondersteunen bij het organiseren van een passende uitvaart. Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Samen zorgen we voor een waardig en respectvol afscheid.

De voordelen van pakket Bescheiden uitvaart

Dit pakket kost € 1249 en biedt veel voordelen:

N

Betaalbaar: Biedt de mogelijkheid voor een waardig afscheid zonder dat dit een grote financiële last vormt voor de nabestaanden.

N

Intiem afscheid: Een rouwbezoek van 30 minuten voor 4 genodigden in één van onze rouwkamers, zodat iedereen de kans krijgt om afscheid te nemen.

N

Zorgeloze organisatie: Alle logistieke en administratieve aspecten van de uitvaart worden door ervaren professionals geregeld, waardoor de familie zich kan focussen op het rouwproces.

N

Persoonlijke aandacht: Ondanks de scherpe prijs wordt er niet ingeleverd op persoonlijke aandacht en kwaliteit van de dienstverlening.

N

Flexibiliteit: Mogelijkheden om het pakket aan te passen aan specifieke wensen, waardoor het afscheid persoonlijk en respectvol blijft.

N

Complete dienstverlening: Van de verzorging van de overledene tot aan de ceremonie en de nazorg, alles is inbegrepen. Dit omvat onder meer de uitvaartkist, het vervoer, de ceremonie en de administratieve afhandeling.

N

24/7 bereikbaarheid: Directe ondersteuning en hulp bij vragen of het melden van een overlijden, op elk moment van de dag.

N

Transparantie: Duidelijkheid over kosten en inbegrepen diensten vanaf het begin, waardoor er geen onverwachte uitgaven zijn.

Dit pakket stelt families in staat om een passend en respectvol afscheid te organiseren, zonder zich zorgen te hoeven maken over de organisatorische lasten en financiële druk.

Zo regel je pakket Bescheiden uitvaart

We geven je graag een duidelijk beeld van de kosten met een gratis offerte.

w

Wensen bespreken

Bel ons op 085 485 1452 om je wensen te bespreken.

Offerte samenstellen

Kies je voor ons pakket of iets op maat, wij bieden een goede prijs.

Uitvaart verzorgen

Erwin, Linda of Ronald zorgt voor de uitvaart.

Contact opnemen kan bij ons 24 uur per dag

Je kunt ons altijd bellen, 24 uur per dag. We helpen je graag. Wij staan altijd voor je klaar. Bel 085 485 1452 voor meer informatie.

Onze pakketten

Direct advies (24/7)

Klik hier om ons direct te bellen. Gratis advies & informatie.

Bel: 085 485 1452
Dag en nacht bereikbaar

Erg duidelijk in de communicatie
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Odette Mars
Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!
Erg duidelijk in de communicatie
Odette Mars
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Floris
Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.
Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging
Floris
De uitvaartdienst was prachtig
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach...
W. Nulle
Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden. Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach Uitvaarzorg. De 2 dagen voor haar overlijden waren heel heftig. Wat het verzacht was de liefde- en respectvolle verzorging van jullie medewerkers die mama kwamen halen. We kregen een keus om mama thuis te laten verzorgen of dat ze dit in het uitvaartcentrum in Dronten zouden doen. We hebben gekozen voor thuis zodat ze niet in haar nachtjapon de deur uit zou gaan. Nadat mama gereed was gemaakt voor vertrek kregen we nog ruim de tijd om afscheid te nemen. Het beeld van haar mooie lieve glimlach was erg waardevol. Erg bedankt hiervoor! Linda kwam de volgende dag bij ons om alles te bespreken. Dit contact was ook erg fijn. Overal werd aan gedacht en dat gaf ons rust. Bedankt Linda voor de prachtige uitvaart, voor het maken van de mooie kaart, het versturen van de kaarten, helpen met de muziekkeuze en bloemen, voor de steun en persoonlijke aandacht … Op de dag van de uitvaart was mijn kleindochter van 7 aanwezig. Zij wilde samen met ons bij “overgrootoma” zijn. Linda speelde hier mooi op in en betrok haar bij het sluiten van de kist en het meelopen samen met ons naar de aula. De liefdevolle benadering van Linda naar haar toe was erg fijn en heeft ons ook goed gedaan. De uitvaartdienst was prachtig. Mooi gesproken door Linda en ook een mooi gebaar met de Ajax-sjaal. Onze moeder was groot fan van Ajax! Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie hebben een mooi bedrijf, met heel veel lieve medewerkers. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren in deze moeilijke tijd.
De uitvaartdienst was prachtig
W. Nulle
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Anoniem
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen zonder begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.
Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol
Anoniem
Alles bleek mogelijk te zijn
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd...
Martijn de Boer
Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder. Altijd bereikbaar, altijd snel en adequaat, waardoor de uitvaarten exact conform wens zijn verlopen. Alles bleek mogelijk te zijn dat verbaasde ons wel. Erwin en Linda hebben veel (engelen)geduld, namen de tijd voor ons en luisterde heel aandachtig naar onze wensen. Afgezien van het fiscale plaatje (bij Dela zouden we tenminste € 4000 per uitvaart meer kwijt zijn, is het gewoon heel fijn dat het team zo betrokken is. Namens de hele familie: Bedankt voor alles!
Alles bleek mogelijk te zijn
Martijn de Boer
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Anoniem
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!
Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie
Anoniem
Zeer fijne en warme familie
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Mariska Obbes
Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.
Zeer fijne en warme familie
Mariska Obbes
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Marieke
Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.
Zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd
Marieke
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Joost Dijkgraaf
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.
Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd
Joost Dijkgraaf
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Estelle Claire Nijssen
Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!
Duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader
Estelle Claire Nijssen